enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,5558
EURO
35,2948
ALTIN
2.466,27
BIST
10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Sözde gazeteci Bülent Mumay kendisiyle çelişti!

UKRAYNA-RUSYA SAVAŞINDA TARİH YAZAN TÜRK SİHA’LARINI GÖLGELEME GÖREVİNİ ÜSTLENMİŞTİ En son Ukrayna-Rusya savaşında Türk SİHA’larının başarısını …

Sözde gazeteci Bülent Mumay kendisiyle çelişti!
02.09.2022
93
A+
A-

UKRAYNA-RUSYA SAVAŞINDA TARİH YAZAN TÜRK SİHA’LARINI GÖLGELEME GÖREVİNİ ÜSTLENMİŞTİ

En son Ukrayna-Rusya savaşında Türk SİHA’larının başarısını gölgeleme görevine soyunarak gündeme gelen sözde gazeteci Bülent Mumay, Bayraktar TB2 SİHA’sının Ukrayna halkı tarafından adına şarkılar yazılması ve ordunun en etkili silahı konumuna gelmesi sonrası adeta yıkılmıştı.

Geçtiğimiz hafta dünya evine giren Bülent Mumay, nikahını sorgusuz sualsiz desteklediği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na kıydırmıştı. Dün nikah gününde  İmamoğlu ile birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşan Mumay, “Mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığı için Sayın Ekrem İmamoğlu’na çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE DÜŞMANI SÖZDE GAZETECİ KENDİSİYLE ÇELİŞTİ

Bülent Mumay, 2017 yılında ise “Gazeteciysen boyun eğmeyeceksin boyun eğeceksen gazeteciyim demeyeceksin” yazısını içeren bir paylaşım yaparak görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan gerçek gazetecilere sözde ders vermeye kalkmıştı.

Şimdi gelinen noktada 2017 yılında yaptığı paylaşımla ilgili hiçbir şekilde uyuşmayan bir tutum sergileyen Mumay, sosyal medyada alay konusu oldu.

İSMAİL SAYMAZ DA AYNI ŞEKİLDEDEVAM EDİYOR

Halk TV Yazarı İsmail Saymaz da tarafsızlık ve ilkelerden dem vururken aynı şekilde İmamoğlu’nu destekleyerek gelecek seçimlerde öne çıkmasına yönelik birçok yazı ve haber kaleme almıştı.

İmamoğlu da yaptıklarının karşılığı mahiyetinde Saymaz’ı evinde ziyaret ederek Mustafa Ayaz’ın bir tablosu ile Mustafa Kemal’in Nutuk’unu hediye etmişti.

KAYNAK: HABER7
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.