enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2581
EURO
37,6075
ALTIN
2.911,11
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
26°C
İstanbul
26°C
Açık
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C

Lauren Goodger’ın doğumhane kabusu! Doğumdan birkaç dakika sonra bebeğini kaybetti

İngiliz model ve ekranların sevilen yüzü Lauren Goodger, ikinci bebeğini doğumdan bir kaç dakika sonra kaybetmenin acısını yaşadı. 35 yaşındaki …

Lauren Goodger’ın doğumhane kabusu! Doğumdan birkaç dakika sonra bebeğini kaybetti
26.07.2022
90
A+
A-

İngiliz model ve ekranların sevilen yüzü Lauren Goodger, ikinci bebeğini doğumdan bir kaç dakika sonra kaybetmenin acısını yaşadı. 35 yaşındaki güzel, bu tüyler ürperten trajedi karşısında şoke oldu.

İngiliz model ve ekran yüzü  Lauren Goodger, ekran yüzü olmasının yanında geçirdiği bir çok estetik operasyonlarla magazin gündemine oturmuş isimler arasında yer alıyordu. Bir annenin en büyük kabusu olan acıyı tadan Goodger, geçirdiği trajik olayı anlattı, gözyaşlarına engel olamadı.

lauren goodger

“BEBEĞİMİN NEDEN ÖLDÜĞÜNÜ BİLEMK ZORUNDAYIM”

35 yaşındaki ünlü sanatçı tam 9 ay karnında taşıdığı ve ikinci çocuğu olan bebeğini doğumdan bir kaç dakika sonra kaybetti. Doğumhanenin en büyük sevinci vereceği yerde, en büyük acıyı tadan Goodger, kabus gibi olduğu ifadesini kullandı. Bebeğinin neden kaybettiğini bilmek isteyen genç anne “Akıl sağlığımı korumak için bunu bilmek zorundayım.” ifadesini kullandı.

lauren goodger

İSMİNİ BİLE BELİRLEMİŞLERDİ

Goodger, daha önce de estetik operasyonları için Türkiye’yi seçmiş ve geçirdiği bir dizi operasyonla adından sıkı sık söz ettirmişti. Geçtiğimiz yıl Charlie Drury ile birlikte bir bebek beklediklerini duyurdu. Kızları Larose’den sonra ikinci bebekleri için sevinçli bir bekleyiş içerisinde olan çift, bebeklerine Lorena ismini koyacaklarını bile belirlemişti.

lauren goodger ve bebeği

“TEKRAR BULUŞACAĞIZ”

Acılı anne Goodger, hamileliğinin de doğumunun da sorunsuz geçtiğini ifade ederken, bebeğini neden kaybettiğini anlamadı. Bu korkunç olayı hayatı boyunca unutamayacağını belirten Goodger, kızıyla tekrar buluşacağını ifade etti. Sözleri duyanları korkuturken psikolojik olarak iyi olmadığı görüldü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Edis 39 derece ateşle sahne aldı!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.