enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2597
EURO
37,6259
ALTIN
2.882,52
BIST
9.044,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Çok Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Çok Bulutlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
20°C

V Rising’den bir yeni rekor daha! Steam satış rakamları hızla yükseliyor

Stunlock Studios’un Pazarlama Direktörü Johan Ilves’in Twitter’dan yaptığı paylaşımda V Rising’in 1,5 milyon adet satış yaptığını duyurdu …

V Rising’den bir yeni rekor daha! Steam satış rakamları hızla yükseliyor
01.06.2022
89
A+
A-

Stunlock Studios’un Pazarlama Direktörü Johan Ilves’in Twitter’dan yaptığı paylaşımda V Rising’in 1,5 milyon adet satış yaptığını duyurdu. “Stunlock ekibiyle daha fala gurur uyamam ve böyle harika bir topluluğa sahip olduğum için daha mutlu olamam” sözlerine yer verdi.

2 HAFTADA 1,5 MİLYON İNDİRMEYE ULAŞTI

Steam‘de son zamanların popüler oyunları arasında yer alan hayatta kalma vampir oyunu V Rising, 2 haftada 1,5 milyon adet satışa ulaşmayı başardı. Oyunun geliştiriciliğini üstlenen Stunlock Studios’ta Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Johan Ilves’in Twitter’dan 1,5 milyon kullanıcıya ulaştığını açıkladı.

V RISING KONUSU

Yüzyıllarca süren uykunun ardından zayıflamış bir vampir olarak uyanın. Hayatta kalmak için kavurucu güneşten saklanırken gücünü yeniden kazanmak için kan için avla. Vampir imparatorluğunuzu yükseltmek için kalenizi yeniden inşa edin ve insanları sadık hizmetkârlarınıza dönüştürün. Çevrimiçi müttefikler veya düşmanlar yapın ya da yerel olarak tek başınıza oynayın, kutsal askerleri savuşturun ve bir çatışma dünyasında savaş açın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.