enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nusret Gökçe’den anlamlı hareket! ‘Las Vegas’a Türk bayrağı astık’

Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünyada fenomen haline gelen Nusret Gökçe, bir hayalini daha gerçekleştirdi. Gökçe, Las Vegas’ta da bir şube …

Nusret Gökçe’den anlamlı hareket! ‘Las Vegas’a Türk bayrağı astık’
06.03.2022
227
A+
A-

Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünyada fenomen haline gelen Nusret Gökçe, bir hayalini daha gerçekleştirdi. Gökçe, Las Vegas’ta da bir şube açtı. Nusr-Et’i dünya çapındaki 32 lokasyonuyla dev bir marka haline getiren ünlü şef ve girişimci, “Vegas’a Türk bayrağı astık” dedi.

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında ünlenen Nusret Gökçe, Londra’nın göbeğindeki lüks restoranını geçtiğimiz ay açmıştı. Türkiye’nin yanı sıra ABD, İspanya, Dubai ve Yunanistan’da çok sayıda restoranı bulunan Nusret, yeni restoranını Las Vegas’ta açtı. Nusret, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Instagram’da 42.4 milyon takipçisiyle dikkatleri çekti! Şöhretin meyvelerini toplayan ünlü restorancı dünyanın dört bir yanında yatırıma geçti.

nusret las vegasta şube açtı

32’NCİ RESTORAN AÇILDI

Frank Sinatra, Elvis Presley, Dean Martin, Celine Dion gibi ikonik isimlere, dünyanın en pahalı boks müsabakalarına ev sahipliği yapan Las Vegas şehrinde göz alıcı restoranıyla Nusr-Et de yerini aldı. Dekoru, iki katlı büyük alanı ve menüsüyle Nusr-Et deneyimini yaşamak isteyenlerin akınına uğrayan restoran, geçen hafta devler ligine yakışır bir açılış yaptı. Nusr-Et’i dünya çapındaki 32 lokasyonuyla dev bir marka haline getiren ünlü şef ve girişimci Nusret Gökçe, “Vegas’a Türk bayrağı astık” dedi. Nusret bir hayalini gerçekleştirdiğini açıkladı.

nusret et
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.