enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7766
EURO
35,0893
ALTIN
2.448,74
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

2022 VALORANT Challengers’ta Mücadele Edecek Takımların Listesi

VALORANT Esporu’nun yeni sezonu olacak olan 2022 Champions Tour, EMEA bölgesi için 10 Ocak’ta Türkiye, Avrupa ve BDT’de oynanacak açık …

2022 VALORANT Challengers’ta Mücadele Edecek Takımların Listesi
05.01.2022
196
A+
A-

VALORANT Esporu’nun yeni sezonu olacak olan 2022 Champions Tour, EMEA bölgesi için 10 Ocak‘ta Türkiye, Avrupa ve BDT’de oynanacak açık elemelerle başlayacak. 2022 VALORANT Challengers açık elemelerinden yükselen dört takım kapalı elemelerde mücadele edecek ve kapalı elemelerin ardından 2 Avrupa, 1 Türkiye ve 1 BDT takımı VCT 2022: 1. Aşama EMEA Challengers’a yükselecek. 1. Aşama EMEA Challengers’da mücadele edecek son dört takım ise bir sonraki açık elemelerde belli olacak.

Kayıtlar 9 Ocakta Bitiyor!9 Ocak 18.00’da sona erecek açık eleme kayıtlarına kayıt olan en fazla 256 takım, kapalı elemelere gidecek olan 4 takımdan biri olmak için 13 Ocak’a kadar mücadele edecek.

13 Ocak’ta ise kapalı elemeler başlayacak.

Bu kapalı elemelerde Avrupa’dan ilk iki, Türkiye’den ve BDT’den birinci olan takımlar EMEA Challengers’da mücadele etmeye hak kazanacak.

EMEA Challengers’da mücadele edecek son dört takım ise yine aynı formatla 17 Ocak’ta başlayacak olan bir sonraki açık ve kapalı elemeler sonucu belli olacak.

2022 VALORANT Challengers 1.Hafta 1.Aşama’ya Başvuran Takımların Listesi2022 VALORANT Challengers 1.Hafta 1.Aşama’ya Başvuran Takımların Listesi hergün güncellencektir.

Esporgazetesi – Haberler.com Haber Ekonomi Spor Magazin Dünya Politika 3. Sayfa Gündem Son Dakika Sağlık Teknoloji Finans Fotogaleri Yazarlar Yerel Haberler Haber Arşivi Haberler Akif Ersoy Özgür Özel Tanju Özcan Pervin Buldan Meral Akşener Ekrem İmamoğlu Devlet Bahçeli Magazin Hadise Müge Anlı Oğuzhan Koç Pınar Deniz Seray Sever Enis Arıkan Hande Erçel Spor Muslera Ali Koç Edin Visca Mete Gazoz Erol Bulut Umut Meraş Burak Elmas Haberler.com Tümü Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Seçim Sonuçları Şans Oyunları Rüya Tabirleri Yemek Tarifleri Hakkımızda Yayın İlkeleri Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Çerez Politikası Kişisel Verilerin Korunması Künye İletişim Reklam Webmaster İşbirliği RSS Sitene Ekle Haber: 2022 VALORANT Challengers’ta Mücadele Edecek Takımların Listesi – Haberler

HABERLER.COM
Haberler.com: Türkiye’nin en kapsamlı haber sitesi.

ve en güncel haberler Haberler.com’da. Haber | Son Dakika | Haberler © 2021 [Hata Bildir] 05.01.2022 21:47:32

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.