enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,5724
EURO
34,9700
ALTIN
2.445,74
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

2022 KPSS Ön lisans sınav yerleri belli oldu mu? KPSS Ön lisans sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Kpss Ön lisans sınav yerleri, sınava katılacak olan adayların, sınav tarihinin yaklaşması nedeniyle en çok merak ettiği sorulardan bir tanesi …

2022 KPSS Ön lisans sınav yerleri belli oldu mu? KPSS Ön lisans sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
28.09.2022
83
A+
A-

Kpss Ön lisans sınav yerleri, sınava katılacak olan adayların, sınav tarihinin yaklaşması nedeniyle en çok merak ettiği sorulardan bir tanesi haline geldi. Adaylar internet üzerinde “2022 KPSS Ön lisans sınav yerleri belli oldu mu?” araştırmasını gerçekleştiriyor. Bu haberimizde sizler için 2022 KPSS Ön lisans sınav yerleri belli oldu mu? Sorusunu yanıtladık. Peki, 2022 KPSS Ön lisans sınav yerleri belli oldu mu? KPSS Ön lisans sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte detaylar..

2022 KPSS ÖN LİSANS SINAV YERLERİ BELLİ OLDU MU?

KPSS 2022 Ön lisans sınavı için sınav yerleri henüz ÖSYM başkanlığı tarafından açıklanmadı fakat geçtiğimiz yıllara bakarak bu tarihi öngörmek mümkün. Sınav yerleri Ön lisans sınavından neredeyse 10 gün öncesinde belli oluyor. Yani KPSS ön lisans sınavı yerlerinin açıklanma tarihi 29 Eylül tarihi olarak öngörülüyor.

KPSS ÖN LİSANS SINAV SÜRESİ NE KADAR?

KPSS’de gerçekleştirilecek olan ilk oturumda yani Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumunda, KPSS Genel Yetenek Testi soruları 30 Türkçe, 30 Matematik şeklindedir. KPSS Genel Kültür Testinde ise 25 Tarih, 18 Coğrafya, 9 Vatandaşlık ve 6 güncel bilgiler olmak üzere 60 soru bulunmaktadır. Bu oturumda gerçekleşen sınavda adaylara toplam 120 soru sorulacak ve 130 dakika verilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.