enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C

Modada korse modeli geri mi dönüyor?

İzlediğimiz yapımların modaya yön verdiği değiştirilemez bir gerçekken, hobileri ve kıyafet seçimlerini de şekillendirebiliyor. Buna örnek olarak …

Modada korse modeli geri mi dönüyor?
21.02.2022
183
A+
A-

İzlediğimiz yapımların modaya yön verdiği değiştirilemez bir gerçekken, hobileri ve kıyafet seçimlerini de şekillendirebiliyor. Buna örnek olarak 2022 yılında bir internet platformunda izleyiciyle buluşan ‘Bridgerton’ dizisindeki kostümlerin korse formu dikkatlerden kaçmadı. Peki korseler 2022 yılında geri döner mi?

Dijital ortamda insanlara izletilen her şeyin modaya yön verdiği bu dönemde geçmiş ve geleceğin parçalarını birleştirerek yeni dönemin stilleri, vitrinlerden el sallamaya başladı. Her geçen gün sokak stiline yeni fikirler katılırken son zamanlarda 16. ve 17. yüzyılların kraliyetini anımsatan korse modelleri tasarımcıların radarına girdi. Her ne kadar korse hakkında, hala insan vücudunda belli hasarları yol açtığı konusunda tartışmalar yaşansa da akıllara, yeni dönemin sokak stiline adını yazdırır mı sorusu geliyor.

Prada 2022 sobahar/kış

AKSESUAR OLARAK TERCİH EDİLİYOR

Sophia Loren ve Madonna gibi yıldızlarla popüler olan 16. yüzyıldan beri varlığını koruyan korselerin her döneme adapte olacağı düşünülüyor.

Jeremy Moeller

Günümüzde birçok kadın tarafından eski formlarıyla tercih edilmese de aksesuar olarak modern dünyanın içinde varlığını sürdürmeye devam ediyor.

Edward Berthelot

Dünyaca ünlü sayılı markalar modanın yeni döneminde sokak stiline ayak uyduracak korseleri, koleksiyonuna katarak dış giyimin gücünü elinde tutmayı başarıyor.

Christian Vierig

Günümüzde 16. yüzyılın anısını barındıran korse modelleri tekrar sokaklara çıkar mı?

sizce korseler yeniden moda olur mu?
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.