enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2863
EURO
37,0253
ALTIN
3.028,14
BIST
8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Ziynet Sali’den Mabel Matiz imzalı yeni şarkı

Türkçe pop müziğin güçlü ve zarif sesi Ziynet Sali, kariyerinde bir kilometre taşı daha eklemeye hazırlanıyor.

Ziynet Sali’den Mabel Matiz imzalı yeni şarkı
27.10.2024
1
A+
A-

İSTANBUL (İGFA) – Müzik dünyasında yıllardır hit şarkılarla adından söz ettiren Sali, şimdi de Mabel Matiz imzalı yeni bir şarkıyla dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bugüne kadar ‘Kalbim Tatilde’, ‘Bana da Söyle’, ‘Ağlar mıyım? Ağlamam’ gibi şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran sanatçı, yeni çalışmasıyla da yine listelerin zirvesini zorlayacak.

Ziynet Sali’nin her şarkısında aşıkların diline dolanan duygusal sözler ve aşk teması yeni parçasında da güçlü bir şekilde kendini gösteriyor.

Bu kez Mabel Matiz’in söz ve müziğini üstlendiği şarkıda, iki önemli ismin güç birliği dikkat çekiyor. Sali’nin etkileyici yorumu ve Matiz’in eşsiz müzikal dokunuşları bir araya gelerek dinleyicileri derinden etkilemeye hazırlanıyor.

Mabel Matiz’in her detayıyla yakından ilgilendiği şarkının prodüksiyonunu da üstlenmesi, bu çalışmanın müzikal kalitesini bir üst seviyeye taşıyor.

Stüdyoda yoğun bir tempoyla hazırlanan yeni şarkı, müzikseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.