enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2307
EURO
37,2141
ALTIN
2.999,46
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
17°C
İstanbul
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Bakan Memişoğlu’ndan Yenidoğan Çetesi Açıklaması

Yenidoğan çetesi skandalı son dakika… Sağlık Bakanı Prof.Dr. Kemal Memişoğlu, çete üyelerine gerekli cezanın verilmesi için gece gündüz çalışıldığını söyledi. 

Bakan Memişoğlu’ndan Yenidoğan Çetesi Açıklaması
20.10.2024
4
A+
A-
Yenidoğan çetesi skandalı son dakika… Sağlık Bakanı Prof.Dr. Kemal Memişoğlu, çete üyelerine gerekli cezanın verilmesi için gece gündüz çalışıldığını söyledi.

Kendine Sağlığa Adayan Sağlık Personeli Bu Kişilerle Bir Tutulmamalı

Yenidoğan çetesi skandalı gündemden düşmüyor! Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu: “Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı olarak gereğini yapmaktayız. Bu süreç, 2023 Mayıs ayından itibaren ilgili kurum ve kuruluşların organizasyonuyla illegaliteyi engellemek, insanlarımıza zarar veren kişilere gerekli cezalandırmayı yapmak için hep beraber gece gündüz çalıştığımız bir süreçtir. Hastalara hizmet için gece gündüz çalışan, kendine sağlığa adamış sağlık çalışanlarımızla bir tutulmamalı. Sağlık Bakanlığı olarak hizmeti suistimal eden herkesle mücadele etmeye devam edeceğiz. Türkiye’nin başarılı olduğu alanlara yapılan saldırılara itibar etmeyin” diye konuştu.

Yenidoğan Çetesi İddianamesinde İsmi Geçen İstanbul’daki Özel Hastaneler

İddianamede adı geçen hastaneler şunlar “Akabe Sağlık Tesisleri AŞ’ye ait özel Sağlık eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na ait olduğu belirtilen Avcılar Hospital Hastanesi, Özel İstanbul Şafak Sağlık Hizmetleri AŞ’ye ait Özel Avrupa Şafak Hastanesi ve Özel İstanbul Şafak Hastanesi, Medilife Sağlık Hizmetleri ve Yonca Sağlık Hizmetlerine bağlı Özel Bağcılar Medilife Hastanesi ve Özel Beylikdüzü Medilife Hastanesi, Refik Arslan AŞ’ye bağlı Özel Bağcılar Şafak Hastanesi, Beymed AŞ’ye ait Özel Birinci Hastanesi, Doğamed AŞ’ye ait Özel Doğa Hospital Hastanesi, Reyap AŞ’ye ait Özel Reyap İstanbul Hastanesi ve Çorlu Reyap Hastanesi, Ekip Sağlık AŞ’ye ait Özel TRG Hospitalist Hastanesi, Esenler Güney Hastanesi ve Silivri Kolan Hastanesi’nin yenidoğan yoğun bakım ünitesi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.