enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2271
EURO
37,2249
ALTIN
2.994,53
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Çok Bulutlu
19°C

Özgür Özel’den Mudanya’da tepkili öz eleştiri!

Mudanya Mütarekesi’nin 102. Yıl kutlamaları için Bursa’nın Mudanya ilçesine gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kürsüye çıkarken çalan parti şarkısına tepki göstererek, katılımcılardan özür diledi.

Özgür Özel’den Mudanya’da tepkili öz eleştiri!
11.10.2024
2
A+
A-

BURSA (İGFA) –CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 11 Ekim Mudanya Mütarekesi etkinlikleri kapsamında Mudanya Belediyesi’nin 9 gündür sürdürdüğü etkinliklerin finaline katıldı.

Kürsüye partisinin “Baba Ocağı” şarkısıyla davet edilen Genel Başkan Özgür Özel, özür diledi.

Söz konusu şarkının parti toplantılarında çalınan bir şarkı olduğunu ifade eden Özel, “Burası bir kamusal alan ve belediyenin etkinliği. Gerçi şimdi devlet-parti ayrım kalmadı diyorsunuz ama maalesef bu iç içe geçmişlik zaman zaman bize de bu hataları yaptırıyor” dedi.

“Kusuru minicik bir nazar boncuğu olarak Mudanya’nın başarılı belediye başkanının yakasına takıyorum” diyen Özgür Özel, “CHP, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten başlayarak İsmet Paşa ile birlikte Cumhuriyet kurmuş, devlet kurmuş bir parti. Başka parti yokken bile devletle partinin işlerini ayırmayı ilke edinmiş. Sonunda çok partili rejime geçip, ülkeyi demokrasiye teslim etmiş olan bu anlayıştaki insanların partisi kötü örnekler bir yandan parti ile devlet işini kamusal alanlarda bu işlere çok dikkat edeceğiz. Maalesef bu iç içe geçmişlik zaman zaman bize de bu hataları yaptırıyor. Bu kusuru minicik bir nazar boncuğu olarak Mudanya Belediye Başkanımızın yakasına takıyorum. Mudanya’nın tüm siyasi parti temsilcilerinden ve katılımcıları saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.