enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7819
EURO
35,1732
ALTIN
2.448,70
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
29°C
İstanbul
29°C
Açık
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C

Sedat Peker’in oğlu sessizliğini Tarkan’ın şarkısıyla bozdu: Geççek, çok az kaldı

Uzun süredir ailesiyle birlikte Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, buradan yaptığı Youtube …

Sedat Peker’in oğlu sessizliğini Tarkan’ın şarkısıyla bozdu: Geççek, çok az kaldı
19.02.2022
198
A+
A-

Uzun süredir ailesiyle birlikte Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, buradan yaptığı Youtube paylaşımlarıyla gündem olmuştu. Daha sonra Peker’in dijital materyallere erişimi engellemiş, sosyal medyada üzerinden paylaşım yapması yasaklanmıştı.

ŞARKI İLE GERİ DÖNDÜ

Peker ailesinin uzun süren sessizliği, Sedat Peker’in büyük oğlu Celal Han Peker tarafından bozuldu. Peker’in oğlu, önceki akşam yayınlanan ve büyük bir etki yaratan Tarkan’ın “Geççek” klibini paylaştı. Peker paylaşımına, “Geççek çok az kaldı” yazdı.

Peker’in paylaşımı şöyle:

POLİTİK MESAJ VERDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Tarkan’ın politik bir mesaj verdiği öne sürülen son şarkısının sözleri şu şekilde: “Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek. Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman, o çiçekten günler çok yakın inan. Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek, her şeyin sonu var bu çile de bitçek.”

Sedat Peker, Tarkan, Dubai, Güncel, Haberler

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.