enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1128
EURO
38,2269
ALTIN
2.918,31
BIST
10.020,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
28°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Yağmurlu
22°C

Uludağ Elektrik, erişilebilir hizmetlerle engelleri kaldırıyor

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyondan fazla nüfusa hizmet veren ve tüm Türkiye’de büyük çaplı müşterilere enerji tedarik eden Uludağ Elektrik, müşterilerinin elektrik hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla önemli adımlar atıyor. Şirket, Uluslararası İşitme Engelliler Haftası kapsamında işitme ve konuşma engelli vatandaşlara yeniden bilgilendirme yaptı. Şirket, 6 yıldır işitme ve konuşma engeli olan müşterilere sunduğu İşaret Dili Görüşme Hattı hizmeti ile toplumsal erişilebilirliği güçlendirmeye ve herkesin eşit hizmet almasını sağlamaya devam ediyor. Bu yenilikçi hizmet sayesinde engeli olan bireyler, elektrikle ilgili sorunlarını işaret dili tercümanları aracılığıyla kolayca çözebiliyor, abonelik ve fatura işlemleri gibi konularda doğrudan destek alabiliyor.

Uludağ Elektrik, erişilebilir hizmetlerle engelleri kaldırıyor
25.09.2024
1
A+
A-

BURSA (İGFA) – Engelli bireyler, günlük yaşamda elektrik hizmetlerine erişim ve iletişim kurma konusunda büyük zorluklarla karşılaşıyor. Elektrik faturalarının ödenmesi ve abonelik işlemleri gibi süreçlerde, bireylerin yaşadığı iletişim engelleri hayatlarını daha da zorlaştırıyor. Bu farkındalıkla hareket eden Uludağ Elektrik, bu müşterilerinin karşılaştığı zorluklara duyarlı bir yaklaşım sergileyerek, 6 yıldır devrede olan İşaret Dili Görüşme Hattı’yla iletişim sorunlarına etkili bir çözüm sağlıyor. 0555 0 646 646 numaralı hat üzerinden görüntülü görüşme imkânı sunan bu sistem, işaret dili bilen uzman tercüman aracılığıyla elektrikle ilgili işlemler için işitme ve konuşma engeli olan müşterilere etkili çözümler sunuyor. Bu sayede, engelli vatandaşlar ihtiyaç duydukları bilgiye ve yardıma kesintisiz ulaşabiliyor, taleplerini ileterek sorularına yanıt alabiliyorlar. Uludağ Elektrik’in bu projeyle toplumsal erişilebilirliği artırma ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma hedefi, şirketin engelli bireylere yönelik sürdürülebilir ve kapsayıcı hizmet anlayışının bir parçası olarak öne çıkıyor.

ENGELLERİ AŞMAK VE EŞİT HİZMET SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Engelli bireylerin günlük yaşamda karşılaştıkları zorluklara karşı duyarlılık göstermenin önemine dikkat çeken Uludağ Elektrik Genel Müdürü Remezan Arslan, “Uludağ Elektrik olarak, topluma eşit ve erişilebilir hizmet sunmanın sadece bir zorunluluk değil, aynı zamanda sorumluluğumuzun bir parçası olduğuna inanıyoruz. İşitme engelli vatandaşlarımızın elektrik hizmetlerine erişim sağlarken yaşadıkları iletişim sorunlarını çözmek amacıyla başlattığımız İşaret Dili Görüşme Hattı, toplumsal katılımı ve hizmet eşitliğini artırma hedefimizin önemli bir adımıdır. Bu proje, yalnızca engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda tüm müşterilerimize eşit ve kaliteli hizmet sunma ilkemizi güçlendiriyor. Erişilebilirliğin tüm bireyler için bir hak olduğunun bilincindeyiz ve bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürerek, topluma değer katmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.