enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,6959
EURO
35,4486
ALTIN
2.479,43
BIST
10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Gölcük’te çeyrek final coşkusu

Gölcüklüler, A Milli Futbol Takımının, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda, Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldiği maçın coşkusunu, Anıtpark’ta kurulan dev ekran önünde yaşadılar.

Gölcük’te çeyrek final coşkusu
03.07.2024
0
A+
A-

KOCAELİ (İGFA) – Türkiye A Milli Takımın EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale yükselmesi Gölcük halkını sevince boğdu. Gölcük Belediyesi tarafından Anıtpark’a kurulan dev ekran önünde bir araya gelen Gölcüklüler, A Milli Takımın Avusturya karşılaştığı maçı, coşku içerisinde heyecanla takip ettiler. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de izleyiciler arasında yer aldığı maçtan 2-1 galip ayrılarak çeyrek finale yükselmesi Anıtpark’ta toplanan yüzlerce kişiyi ve tüm Gölcük halkını sevince boğdu.

ANITPARK KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNDÜ

Gölcüklüler, milli maç heyecanını daha coşkulu yaşamak için maça dakikalar kala Anıtpark’ta bir araya geldi. Dev ekran önünce kırmızı beyaz formalar ve Türk bayrakları ile yerini alan yüzlerce kişiye Başkan Ali Yıldırım Sezer de eşlik etti. Çekişmeli geçen maçtı dev ekrandan takip eden Gölcüklüler, hemşehrileri olan Merih Demiral’ın 2 golünde de büyük sevinç yaşadılar.

SON DÜDÜKLE GÖLCÜK SEVİNÇ YUMAĞI OLDU

Son düdüğe kadar büyük heyecan yaşayan Gölcüklüler, A Milli Takımın 2-1’lik skorla maçı tamamlayarak çeyrek finale yükselmesini büyük coşku içerisinde kutladılar. Dakikalarca Anıtpark’ta dev ekran önünde kutlama yapan yüzlerce kişi maç organizasyonu için Başkan Sezer ve ekibine teşekkür ettiler.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.