enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,6974
EURO
35,1154
ALTIN
2.443,62
BIST
10.315,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
31°C
İstanbul
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
30°C
SON DAKİKA
14:52 Sakaryalılar yangına müdahaleyi Büyükşehir itfaiyesinden öğreniyor
14:40 Yenişehirlilere, ‘kamu malına sahip çıkın’ çağrısı
14:39 Murat Kurum yeniden makamda
14:38 Keşan Emek Platformu emekli maaşı için yürüyecek
14:22 Molla Yegân Çocuk Üniversitesi’nde eğitim zamanı
14:07 Bakan Yerlikaya açıkladı… Provokatif eylemlere 474 gözaltı!
14:06 Suriyelilere vergi muafiyeti iddiası dezenformasyon!
14:02 Tarihi Çan Kulesi ve Damat İbrahim Paşa İlkokulu Binası Restore Edilecek
14:01 Keçiören Belediyesinin yürüttüğü Evde Temizlik Hizmeti, engelli ve yaşlı vatandaşların yaşamını kolaylaştırıyor
13:52 AK Partili vekil Maviş’ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu
13:44 Geleceğin Liderleri için Önemli Bir Beceri: Analitik Okuma ve Yazma
13:42 Bursa’da İYİ Parti’den 150 kişi Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçti
13:40 Lalapaşa’da 10 göçmen yakalandı
13:39 Büyükşehir Belediyesi’nden Kumluca’ya iki yeni tesis
13:38 Kemalpaşa Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen başkanlığında gerçekleşti
13:32 TEGV Bilişim Ateşböceği Diyarbakırlı Çocuklara Eğitim Desteği Sağlıyor
13:15 Acer’ın Yeni Nesil Elektrikli Bisikletleri Eurobike 2024’te Tanıtılacak
13:14 Büyükşehir kreşlerinde mezuniyet coşkusu
13:06 Başkan Rasim Arıdan çocuk ve gençlere müjde
13:01 Kaspersky Uzmanlarından Öneriler: Halka Açık Wi-Fi Ağlarında Güvende Kalmanın Yolları!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Edremit Belediyesi Kurban Bayramı’na hazır

Edremit Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde kurban, satış ve kesim yerlerinden ulaşım ve güvenliğe kadar tüm hazırlıklarını tamamladı.

Edremit Belediyesi Kurban Bayramı’na hazır
12.06.2024
0
A+
A-

Vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Mehmet Ertaş, belediyenin tüm birimlerinin bayram boyunca vatandaşın hizmetinde olacağını ifade etti.

Ertaş’tan bayram açıklamaları

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, tüm vatandaşların bayramını kutladı. Ertaş, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştiren bir zaman olduğunu belirterek, herkesin huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini diledi.

Hazırlıklar tamamlandı

Başkan Ertaş, Kurban Bayramı için gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade etti. Belediyenin tüm birimlerinin bayram süresince aktif olarak çalışacağını belirten Ertaş, vatandaşların herhangi bir sorun yaşamamaları için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Kurban satış ve kesim yerleri hazır

Edremit Belediyesi Kurban bayramı nedeniyle ilçe genelinde ilçe merkezinde ki Yüksekokul yanı, Akçay Dallas Mevkii, Altınoluk Ahmet Taner Kışlalı Stadı, Zeytinli eski okul bahçesinde ki hayvan satış yerlerini vatandaşın hizmetine sundu. Ayrıca ilçe genelinde mezbahaların dışında farklı mahallelerde toplam 15 kurban kesim noktasını aktif hale getirerek hizmete hazır duruma getirdi.

Kurban kesiminde sağlık önlemleri

Edremit Belediye Başkanı Ertaş, kurban kesim alanlarının sağlık ve hijyen standartlarına uygun olarak düzenlendiğini, veteriner hizmetlerinin bayram boyunca aktif olacağını ve kesim sırasında dikkat edilmesi gereken sağlık önlemleri konusunda vatandaşların bilgilendirildiğini belirtti.

Uzun tatil için önlemler

Bu yıl bayram tatilinin uzun olması nedeniyle, Edremit Belediyesi ekstra önlemler aldı. Sağlık hizmetleri ve temizlik çalışmaları gibi birçok alanda özel düzenlemeler yapıldı. Başkan Ertaş, tatil süresince vatandaşların rahat ve güvenli bir ortamda bayramlarını geçirmeleri için tüm detayların düşünüldüğünü belirtti.

Kabristanlıklara ulaşım kolaylığı

Bayram süresince vatandaşların mezarlık ziyaretleri, akraba ziyaretleri gibi bayram geleneklerinin kesintisiz devam edebilmesi için Edremit merkez başta olmak üzere Akçay, Güre ve Altınoluk’ta kabristanlıklara ücretsiz servis konuldu. Başkan Ertaş, bu düzenlemelerle vatandaşların ulaşımda sorun yaşamamasını hedeflediklerini belirtti.

Çevre Temizliği ve Atık Yönetimi

Edremit Belediyesi, bayram boyunca çevre temizliği ve atık yönetimine özel önem verecek. Kurban kesimi sonrasında oluşabilecek atıkların düzenli ve hijyenik bir şekilde toplanması için ekiplerin görev başında olacağını ifade eden Başkan Ertaş, çevrenin temiz tutulması konusunda vatandaşlara da duyarlı olmaları çağrısında bulundu.

Başkan Ertaş, vatandaşların bayramını kutladı

Başkan Mehmet Ertaş, mesajının sonunda vatandaşlara sağduyu ve dayanışma çağrısında bulundu. Bayramın barış, huzur ve kardeşlik içinde geçmesi temennisinde bulunan Ertaş, kurallara uyulmasının ve hijyen tedbirlerine dikkat edilmesinin önemini vurguladı. Tüm Edremit halkının Kurban Bayramı’nı kutladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.