enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1917
EURO
38,2164
ALTIN
2.921,08
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Arabasında cinsel ilişkiye girdiği genç kızı boğarak öldürdü, cinayeti karısına itiraf etti

Abd’nin Kolarado eyaletinde 2012 yılında meydana gelen korkunç olayın mahkemesi görülmeye devam etti. 46 yaşındaki Joel Hollendorfer isimli adam …

Arabasında cinsel ilişkiye girdiği genç kızı boğarak öldürdü, cinayeti karısına itiraf etti
14.02.2022
201
A+
A-

Abd‘nin Kolarado eyaletinde 2012 yılında meydana gelen korkunç olayın mahkemesi görülmeye devam etti. 46 yaşındaki Joel Hollendorfer isimli adam, 19 yaşındaki Kara Nichols ile araçta cinsel ilişkiye girmek için anlaştı. İkili daha sonra Hollendorfer’in arabasına bindi.

İLİŞKİ SIRASINDA BOĞULARAK ÖLDÜ

İkili cinsel ilişkiye girmeye başladıktan bir süre sonra Joel Hollendorfer, 19 yaşındaki kızın boğazını sıkmaya başladı. Bu sırada kızın nefes alamadığını fark edemeyen adam, kızın boğazını bırakmayınca Kara Nichols boğularak can verdi.

CİNAYETİ BİR SÜRE SAKLADI

Olayın ardından kızın cansız bedenini yanına alan adam, Colorado Springs El Paso’daki evinin yakınlarındaki bir alana gömdü. Kızlarından uzun süre haber alamayan ailesi ise polise kayıp başvurusunda bulundu. Hollendorfer ise cinayeti işlediğini bir süre sakladı.

İLK OLARAK KARISINA İTİRAF ETTİ

Joel Hollendorfer, 2 yıl sonra cinayeti işlediğini karısına itiraf etti. Ardından da polise giderek teslim oldu. Acil olarak çalışma başlatan ekipler, kızın cansız bedenini buldu. Yargılanmasına devam edilen Hollendorfer’ın alacağı ceza merak ediliyor.

Amerika Birleşik Devletleri, Cinsel İlişki, Cinsellik, ABD, Cinsellik, Dünya, Güncel, Haberler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.