enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Çelebi, depremde yaşamını yitirenleri andı

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, alınmayan tedbirlerin, deprem sonrası yaşanan ihmallerin acıların daha da büyüttüğünü belirterek, 6 Şubat’ın hafızalara büyük bir acı olarak kazandığını söyledi.

Çelebi, depremde yaşamını yitirenleri andı
05.02.2024
1
A+
A-

ANKARA (İGFA) – Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde bir anma mesajı yayınladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı 6 Şubat’ın hafızalara büyük bir acı olarak kazandığına işaret eden Başkan Çelebi, “Kahramanmaraş’ta 6 Şubat 2023’te saat 04.17’de merkez üssü Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 9 saat 7 dakika sonra saat 13.24’te bu kez merkez üssü Elbistan olan 7.6 büyüklüğündeki deprem 11 kentimizi yıktı. Resmi rakamlara göre 53 bin 237 vatandaşımız yaşamını yitirdi” dedi.

DEVLET MİLLET İÇİN VARDIR
Alınmayan tedbirlerin, deprem sonrası yaşanan ihmallerin acıları daha da büyüttüğünü ifade eden Başkan Çelebi, şöyle devam etti: “Tam bir yıl önce bir gece yarısı binlerce canımız enkaz altında kaldı. Kurtarma çalışmalarında eksik kalındı. Geçen bir yılda barınma başta olmak üzere sorunlar çözülemedi. Tüm yurttaşlarımız hangi siyasi görüşten olursa olsun ayrım yapılmadan depremin acılarını sarmak için gerekli politikalar acilen hayata geçirilmelidir. Devlet millet için vardır. Devletin millet ile bütünleşmesi esastır. 6 Şubat 2013 depreminin yıl dönümünde Rabbim, depremde yitirdiğimiz vatandaşlarımıza rahmet ve mekanlarını cennet eylesin!”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.