enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
16°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Torrent’ten taraftarın sinir uçlarına dokunan Fatih Terim göndermesi: 2. Lig takımına elendi

Galatasaray’ın Kayserispor’la 1-1 berabere kaldığı maçın ardından konuşan sarı-kırmızılıların teknik direktörü Domenec Torrent, Fatih Terim’e …

Torrent’ten taraftarın sinir uçlarına dokunan Fatih Terim göndermesi: 2. Lig takımına elendi
13.02.2022
152
A+
A-

Galatasaray‘ın Kayserispor’la 1-1 berabere kaldığı maçın ardından konuşan sarı-kırmızılıların teknik direktörü Domenec Torrent, Fatih Terim’e göndermede bulundu.

Domenec Torrent’in açıklamaları şöyle:

“KAZANMAYI FAZLASIYLA HAK ETTİK”

“Kaleyi bulan 26 şutumuz, 7 çok net gol fırsatımız var. Ayrıca 13 kornerimiz var. Onlar sadece bir fırsat buldular ve bunu gole çevirdiler. Berabere kaldık. Normalde bu maçın sonucu 3-1 olmalıydı. Maç 3-1 bitseydi, herkes çok mutlu olurdu, en çok da takım. Biz özellikle çalışmıştık, iki bek öne çıkmamalıydı. Bu tarz bir hatadan golü yedik. Bence ikinci yarıda takım kazanmayı fazlasıyla hak etti. İkinci yarıda Galatasaray rakibine göre çok üstündü. Normal şartlar altında kazanmamız gereken bir maçtı.

“NE YAPTIĞIMIZI BİLİYORUZ”

“TARAFTAR BİZİ DESTEKLEDİĞİ ZAMAN 12 KİŞİ GİBİ OYNUYORUZ”

Maç bittikten sonra ıslık çalabilirsiniz. Taylan, Berkan gibi oyunculara 30. dakikada tepki gösterirseniz… Zaten üzerlerinde baskı var. Bunlar yardımcı olmuyor. Takımın desteklenmesiyle bu durumdan çıkabiliriz. Taraftar bizi desteklediği zaman 12 kişi gibi oynuyoruz. Trabzonspor maçını da bu maçı da net bir şekilde kazanabilirdik. Ben antrenör olarak bir adım daha gitmek zorundayım.

“OYUNCULARA GÜVENİYORUM”

“GALATASARAY’I İÇİMDE HİSSEDİYORUM”

Ben Türk değilim, Katalan’ım. Galatasaray’ı içimde hissediyorum. O yüzden bu durdum taraftarları kaygılandırdığı gibi beni de kaygılandırıyor.”

hepcanli.com – Spor

Domenec Torrent, Fatih Terim, Galatasaray, Spor, Haberler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.