enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C

AKP ve MHP’li meclis üyeleri CHP’ye geçti

CHP, oy oranının en düşük olduğu Doğu ve Güneydoğu illerinde, yerel seçimler sonrasında kurduğu “Doğu masası” ile bölgede partiye katılımlar …

AKP ve MHP’li meclis üyeleri CHP’ye geçti
12.02.2022
206
A+
A-

CHP, oy oranının en düşük olduğu Doğu ve Güneydoğu illerinde, yerel seçimler sonrasında kurduğu “Doğu masası” ile bölgede partiye katılımlar devam ediyor. Şırnak’ta aralarında AK Parti ve MHP’li belediye meclis üyelerinin de bulunduğu 60 kişi CHP’ye katıldı.

Şırnak’ta AK Parti ve MHP’li meclis üyelerinin de bulunduğu 60 kişi CHP’ye katıldı.

Silopi ilçesine bağlı Görümlü Belediyesi MHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kotlutekin ve AK Parti meclis üyesi Nihat Keskin’de partilerinden istifa ederek CHP’ye katıldı.

Silopi ilçe başkanlığında gerçekleşen törende il başkanı Cangir Bilin, 60 kişiye rozet taktı.

“PARTİMİZE KATILIMLAR SÜRECEK”

CHP’ye katılımların devam edeceğini belirten CHP Şırnak il Başkanı Bilin, “Güneydoğuda partimize katılımlar yoğun bir şekilde devam ediyor Beytüşşebap ve Güçlükonak ilçelerimizde yoğun katılımlar var yakın bir zamanda 300’e yakın kişi partimize katılacaklar. Silopi ilçemize bağlı Görümlü belediyesinde AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri de partimize katıldı.   Görümlü Beldesinin altı tane büyük aşireti var dört tanesi partimize katıldı. Bu katılımlarla önümüzdeki yerel seçimlerde buradaki belde belediyesini yüzde 90 biz alacağız” diye konuştu.

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.