enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
21°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Acun Ilıcalı’nın takımında ilk isyan! Göreve getirdiği Şota Arveladze çıldırma noktasına geldi

İngiltere’de Premier Lig’e çıkma hayali olan Hull City’de Acun Ilıcalı’nın elinin değmesiyle başlayan çıkış, Şota’nın hocalık koltuğuna …

Acun Ilıcalı’nın takımında ilk isyan! Göreve getirdiği Şota Arveladze çıldırma noktasına geldi
11.02.2022
162
A+
A-

İngiltere’de Premier Lig’e çıkma hayali olan Hull City’de Acun Ilıcalı’nın elinin değmesiyle başlayan çıkış, Şota’nın hocalık koltuğuna geçmesiyle tersine döndü.

İYİ GİDERKEN GÖNDERİLDİ
Ilıcalı, peş peşe galibiyetler alan teknik direktör Grant McCann’ın görevine bir anda son verdi. Şota Arveladze’yi takımın başına getirme hayalini sezon ortasında gerçekleştirdi.

YENİDEN DÜŞME KORKUSU
Şota ile art arda 2 yenilgi alan Hull City, düşme hattının 3 basamak üstünde yer alıyor. Gürcü teknik adam 3-1 kaybedilen Derby County maçından sonra takımına sert çıktı.

“İYİ OLDUĞUMUZ ŞEYLERDE ZAYIFLADIK”
Şota verdiği son demeçte, “Takım çalışması, birebir mücadele, birinci ve ikinci topları kazanmak gibi gerçekten iyi olduğumuz şeylerde neden bu kadar zayıf olduğumuzu açıklamak benim için zor. Maça iyi başladık ama gol atamadık. İlk golün ardından her topu kaybettik.

İkinci gol kalecinin önünde sekti ve rakip golü atarken üç oyuncumuz birbirine baktı. Takım çalışmasında iyiyiz, çok çalışıyoruz ama bu kadar kolay yenilmek beni hayal kırıklığına uğratıyor” ifadelerini kullandı.

ALLAHYAR FORMAYI ALDI
Fenerbahçe’den sezon sonuna kadar kiralanan Allahyar, son iki maçta toplamda 32 dakika süre aldı. 20 yaşındaki İranlı forvetin yanı sıraRegan Slater (Sheffield United), Marcus Forss (Brentford) ve Ryan James Longman (Brighton) kadroya katıldı.

İngiltere Championship Ligi, Shota Arveledze, Acun Ilıcalı, Hull City, Spor, Haberler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.