enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
30°C

Kılıçdaroğlu’nun “Elektrik faturamı ödemiyorum” çağrısından sonra İmamoğlu’ndan dikkat çeken hamle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında bir çekişme olduğu iddiası uzun zamandır …

Kılıçdaroğlu’nun “Elektrik faturamı ödemiyorum” çağrısından sonra İmamoğlu’ndan dikkat çeken hamle
11.02.2022
146
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında bir çekişme olduğu iddiası uzun zamandır konuşuluyor. İmamoğlu cephesinden yapılan son hamle bu iddiaları daha da güçlendirdi.

KILIÇDAROĞLU “FATURAMI ÖDEMEYECEĞİM” DEDİ

Önceki gün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak “Zamlar geri alınana kadar elektrik faturamı ödemiyorum” ifadelerini kullandı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu açıklama sonrasında çok sayıda kullanıcı konuya ilişkin paylaşım yaptı.

İSKİ’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Bu gelişmenin akabinde İmamoğlu yönetimindeki İSKİ’den vatandaşlara dikkat çeken bir çağrı geldi. İSKİ’den yapılan açıklamada “Son günlerde bazı sosyal medya kullanıcıları elektriğe gelen zamları öne sürerek elektrik faturaları ile birlikte su faturalarını da ödemeyeceklerini ifade etmektedir.” denildi.

“FATURALARINIZI DÜZENLİ ÖDEMENİZİ BEKLİYORUZ”

Su kullanıma ilişkin verilen teknik bilgilerin ardından ise “Saygıdeğer İstanbullu hemşehrilerimizden bu durumu dikkate alarak faturalarını düzenli olarak ödemelerini bekliyoruz.” ifadeleri yer aldı.

İşte yapılan o çağrı;

Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu, Politika, Güncel, Haberler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.