enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,2504
EURO
34,9167
ALTIN
2.435,24
BIST
10.225,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
SON DAKİKA
16:50 Bursa’nın bu mahallesinde hiçbir şey yok!
16:37 Şadi Özdemir: “Tarım alanlarına çivi çaktırmayacağız”
16:36 Bursa Osmangazi’den vatandaşlara Türk bayrağı
16:20 Başkan Fatih Karabatı sınıf başkanı Zehranur’un seçim vaadini yerine getirdi
16:07 Uysal, ‘Her türlü tasarruf tedbirini uyguluyoruz’
16:06 Mart’ta 140 bin ton süt içtik!
15:54 Lüleburgaz Belediyesi’nden vatandaşa atalık fide
15:50 Türk Kızılayı’nın kurban vekalet fiyatları belli oldu
15:42 747. Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi Anma Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen fener alayı yürüyüşü büyük coşkuyla yapıldı
15:40 Aydın Girişimci Kadınlar Platformu Başkanı Nebahat Üstüner Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu
15:39 İnegöl Belediyesi Çiftçisinin Yanında
15:37 CHP Bursa’dan yeni müfredat tepkisi!
15:36 Yargıtay’ın yeni başkanı belli oldu
15:20 Ankara’da öğretmenlere 3 Bakanlı ziyaret
15:06 Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Nuri Çelik getirildi
14:36 Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu’dan hayırlı olsun ziyaretleri
14:31 Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası ilçesinde sorumluluk alanlarında bulunan sahilleri yaz sezonuna hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor
14:29 Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Yeni Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi
14:28 Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu Esnafının Sorunlarını Dinledi
14:27 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay: “Gençlere desteğimizi artırarak sürdüreceğiz”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Honor eğlence tabletinin 4 kriterini belirledi

Teknoloji devi HONOR, tüketicilerin doğru yönlendirilmesi ve spesifik ihtiyaçlarına uygun ekipmanları tercih edebilmesi adına eğlence tabletinin 4 kriterini belirledi. 

Honor eğlence tabletinin 4 kriterini belirledi
27.07.2023
1
A+
A-

Teknoloji devi HONOR, tüketicilerin doğru yönlendirilmesi ve spesifik ihtiyaçlarına uygun ekipmanları tercih edebilmesi adına eğlence tabletinin 4 kriterini belirledi. 

 

Tabletinizin eğlence tableti kriterlerini karşılayıp karşılamadığını test etmeye ne dersiniz?    

Yeniliklerin öncüsü HONOR, eğlence tabletlerinde gerçek bir performans deneyimi için olması gereken 4 kriteri belirledi. HONOR, tüketicilere maksimum eğlence keyfi yaşamaları için bir eğlence tabletinde mutlaka dikkat etmeleri gereken özelliklerin “Büyük ekran, Etkileyici ses sistemi, Geniş bir depolama alanı ve Güçlü bir batarya” olması gerektiğinin altını çizdi.  

Bir eğlence tabletinde farklı kullanım amaçları için, seçim esnasında farklı kriterlere dikkat edilmesi gerektiğini belirten HONOR, izleme, öğrenme, oyun veya ofis işleri için en uygun eğlence tabletinin belirlenmesinde kriterlerin önemini vurguluyor. Tüketiciler satın alma esnasında kriterleri açıkça bildiğinde, ürünün kendi ihtiyaçlarına uygunluğuna kolayca karar verebiliyor.

 

HONOR’un belirlediği 4 kriterin ışığında;

 Eğlence tabletinde nefes kesici ayrıntılar, akıcı bir görsellik ve eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunan HONOR, mükemmelliği teknolojiyle buluşturuyor. 

Ekran boyutu 11 inç’i aştığında, “büyük ekran” hissiyatı sayesinde video izlerken veya rekabetçi oyun deneyiminde kullanıcı ile tabletin bütünleşmesine imkan sağlıyor. Altıdan fazla hoparlörü olan bir eğlence tableti sayesinde her an ayrıntıları yakalayabiliyor ve üretilen üç boyutlu ses ile sinema konforunu kullanıcısının avucunun içine taşıyor.

7000mAh pil ve 128GB bellek ile birlikte tüketicilerin eğlence tabletleri ile deneyimleyeceği tecrübenin ister iç ister dış mekanda kesintisiz olarak sürdürebilmesine imkan oluşurken, aynı zamanda yüksek kaliteye sahip videolardan alınan keyif de büyük oranda artıyor.

 

İzlediğiniz içeriklerden ve dinlediğiniz müziklerden daha çok keyif almak ister misiniz? 

Geliştirdiği teknolojiler sayesinde kullanıcılarının hayatlarına dokunan HONOR, eğlence tabletinin 4 kriterini belirleyerek kullanıcıların kendi deneyimlerini özelleştirebilmesi için etkileyici bir yol haritasını tüketiciler ile buluşturuyor.

Kriterlerinizi yükseltmek için 2 Ağustos’u bekleyin.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.