enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Tunç Soyer paylaştı: Söyleyecek çok sözümüz var ama 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından İZSU’ya gelen elektrik faturasını paylaştı. 2021’de 337 milyon TL gelen …

Tunç Soyer paylaştı: Söyleyecek çok sözümüz var ama 
09.02.2022
147
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından İZSU’ya gelen elektrik faturasını paylaştı. 2021’de 337 milyon TL gelen elektrik faturasının 2022’de 800 milyon TL’ye çıktığının yazılı olduğu bir kağıdı paylaşan Soyer, “Söyleyecek çok sözümüz var ama bu fotoğraf her şeyin özeti” notunu düştü.

Sosyal medya hesabından 2021’de 337 milyon TL gelen elektrik faturasının 2022’de 800 milyon TL’ye çıktığının yazılı olduğu bir kağıdı paylaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, zamlara isyan etti. Soyer, paylaşımının altına “Söyleyecek çok sözümüz var ama bu fotoğraf her şeyin özeti” notunu düştü.

HALK EKMEK DE YÜKSEK ELEKTRİK FATURASINA İSYAN ETMİŞTİ

Dün de Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, ekmek üretim fabrikalarına gelen faturaları paylaşmış ve “Kartal Halk Ekmek fabrikasının da faturalarını halkımızın taktirlerine sunuyorum, İşte, Eylül-Ocak faturalarının arasındaki o korkunç fark. Tüm maliyetlerimiz 3 katına çıktı, İBB 4 aydır 2₺ olması gereken ekmeğe zam yapmamak için çok direndi. Artık dayanamıyoruz. Maalesef durum çok vahim. Edirnekapı Halk Ekmek fabrikasının, Eylül-Ocak aylarının elektirik faturaları da böyle…#ElektrikZammı” diye yazmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.