enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? Kuruluş Osman 81. bölüm bugün var mı? Kuruluş Osman 81. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diziseverlerin merakla beklediği Kuruluş Osman bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Kuruluş Osman dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Kuruluş Osman …

Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? Kuruluş Osman 81. bölüm bugün var mı? Kuruluş Osman 81. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
09.02.2022
169
A+
A-

Diziseverlerin merakla beklediği Kuruluş Osman bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Kuruluş Osman dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman, Kuruluş Osman bölüm bugün mü, Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak şeklinde aratıyor.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sürgün yolunda Julia ve askerleri tarafından saldırıya uğrayan Kayı hatunları, Selcan Hatun’un ağır yaralanması ile kahrolur. Geyhatu’nun kurduğu tuzakla Sultan Mesud’un canına kast etmiş gibi görünen Osman Bey ise saraydan kaçmak için zekice bir plan yapmak zorundadır.

Vezir Alemşah’ın Harmankaya Kalesi’ni Tekfur Nikola’dan alarak Gündüz Bey’e vermesi ortalığı karıştırır. Gündüz Bey, bu yeni fetih sayesinde beylik iddiasını güçlendirmeye çalışırken, Osman Bey’in ölümle pençeleşen Selcan Ana’yı görmek isteyeceğini düşünen Vezir Alemşah hain bir tuzak kurar. Ancak Osman Bey, kurduğu strateji ile Vezir Alemşah’ı eline geçirip hesap sorar! Selcan Ana ölecek mi? Osman Bey, Vezir Alemşah’ı nasıl köşeye sıkıştıracak? Harmankaya Kalesi’nin Kayıların kontrolüne geçmesi bölgedeki dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Selçuklu sarayından nasıl kaçacak? Osman Bey, Sultan Mesud’a düzenlenen suikastın ardındaki gerçekleri ortaya çıkarabilecek mi? Geyhatu’nun Anadolu’yu karıştıracak büyük planı ne?

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER OALCAK?

Osman Bey, Vezir Alemşah’la hesaplaşırken Geyhatu kapıya dayanmıştır! Söğüt’ü kana bulayacak bu kapışma öncesinde Kayı Obası ve Şeyh Edebalı’nın dergahı Moğollar tarafından kuşatılır. Osman Bey bu kuşatmayı yarabilmek için ne yapacaktır?

Osman Bey’in şimdi de Geyhatu’yla karşı karşıya geldiğini öğrenen Gündüz Bey, geri dönülmez bir yola girer. Geyhatu, Osman Bey’i ortadan kaldırmak için bütün imkanlarını seferber etmişken, Bitinya’daki yegâne hakim güç olmak için tekfurları ortadan kaldırmayı planlar.

Osman Bey, Söğüt’ü Geyhatu ve Moğollardan nasıl koruyacak? Gündüz Bey, Geyhatu’nun hamlesi karşısında nasıl bir tavır takınacak? Osman Bey, Tekfur Nikola’nın cezasını verecek mi? Kayı Obası, üzerindeki kuşatmadan kurtulabilecek mi?

hepcanli.com – Gündem

Kuruluş Osman, Gündem, Yaşam, Haber

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.