enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
17°C
İstanbul
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Çay ocağında bulduğu 10 bin lirayı sahibine teslim etti

Bursa’da yaşayan Bayram Kaş, çalıştığı çay ocağında unutulan ve içinde 10 bin lira olan cüzdanı, sosyal medyadan bulduğu sahibi Salih Babaç’a …

Çay ocağında bulduğu 10 bin lirayı sahibine teslim etti
08.02.2022
156
A+
A-

Bursa’da yaşayan Bayram Kaş, çalıştığı çay ocağında unutulan ve içinde 10 bin lira olan cüzdanı, sosyal medyadan bulduğu sahibi Salih Babaç’a teslim etti. Kaş’a teşekkür eden Babaç, “Böyle genç arkadaşlara bu vatanın ihtiyacı var” dedi.

Osmangazi ilçesinde çay ocağında garson olarak çalışan Bayram Kaş, bir müşterinin cüzdan unuttuğunu fark etti. Cüzdanı açan Kaş, içerisinde 10 bin lira  olan cüzdanı sahibine teslim etmek için polise haber verdi.

SOSYAL MEDYADA İLAN VERDİ

Aynı zamanda sosyal medyadan da paylaşım yapan Kaş, paranın sahibine ulaşmaya çalıştı. Paylaşımı gören kişi, parayı kaybeden arkadaşını arayarak haber verdi. Çay ocağına giden Salih Babaç, Kaş’tan parayı teslim aldı.

Telefon gelince masadan aceleyle kalktığını söyleyen Salih Babaç, “Aracımı bir deponun önüne park etmişim. Telefonum çaldı, aracımı çekmemi istediler. Ben de apar topar kalktım. Cüzdanımı burada unutmuşum, kaybettiğimin de farkında değildim. Bir arkadaşım aradı, cüzdanımın çay ocağında olduğunu söyledi. Arkadaşlar sağ olsun, sosyal medyadan ulaşmaya çalışmış bana. Geldim, cüzdanımı aldım. Çok mutlu oldum. Böyle genç arkadaşlara bu vatanın ihtiyacı var. Esnafım, bu yüzden cebimde yüklü nakit para oluyor. Bulamasaydım işlerim bir hafta aksayacaktı” dedi. (DHA)

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.