enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Adanalıların kar kuyruğu

Kar görebilmek için 100 kilometre yol katederek Karboğazı’na akın eden Adanalılar, araçları ile kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Adana’nın …

Adanalıların kar kuyruğu
07.02.2022
152
A+
A-

Kar görebilmek için 100 kilometre yol katederek Karboğazı’na akın eden Adanalılar, araçları ile kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı Tekir Yaylası’nda bulunan Karboğazı, kışın Adanalıların akınına uğruyor.

Kar görebilmek için 100 kilometre yol kateden Adanalılar, özellikle hafta sonları Karboğazı bölgesinde 30 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluşturdu.

KARIN TADINI ÇIKARIYORLAR

Araçlarını yol kenarlarına park ederek karla kaplı ormanlık alanda mangal yakan Adanalılar, keyifli bir gün geçiriyor.

Kardan adam yapan, kar topu oynayan, leğen ve poşetlerle kayan çocuklar da gün boyunca doyasıya eğleniyor.

“ADANALILAR İÇİN KAR BİR ÖZLEM”

Tolga-Filiz Uğur çifti, fırsat buldukça karda piknik yapmak için Adana’dan Karboğazı’na gittiklerini belirterek, “Biliyorsunuz Adana’ya kar yağmıyor. Adanalılar için kar bir özlem, bir tutku. İmkan oldukça geliyoruz. Oynuyoruz, eğleniyoruz, dinleniyoruz, mutlu oluyoruz” dedi. (İHA)

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.