enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye’ye gelmek için yanıp tutuşuyor! Dünya yıldızı Diego Costa’dan heyecanlandıran mesaj

Net bir golcü arayan Fenerbahçe’ye Diego Costa’dan mesaj var. Dünyaca ünlü yıldız, önceliğinin Sarı-Lacivertli kulüpte oynamak olduğunu resmen …

Türkiye’ye gelmek için yanıp tutuşuyor! Dünya yıldızı Diego Costa’dan heyecanlandıran mesaj
07.02.2022
159
A+
A-

Net bir golcü arayan Fenerbahçe‘ye Diego Costa’dan mesaj var. Dünyaca ünlü yıldız, önceliğinin Sarı-Lacivertli kulüpte oynamak olduğunu resmen açıkladı. Ajansspor’a konuşan Costa, “Fenerbahçe ile yapacağım görüşmenin durumuna göre diğer tekliflere bakacağım” dedi.

İşte Diego Costa’nın açıklamaları:

“ÇOK SAYIDA MENAJER RAHATSIZ EDİYOR”

“Türkiye’den çok sayıda menajer beni rahatsız ediyor. Bazı kulüpler için sahte yetki belgeleri de gönderiyorlar. Bu durum rahatsız edici.

“FENERBAHÇE’YE GÖRE KARAR VERECEĞİM”

Türkiye’de yetki verdiği menajerimin Fenerbahçe ile işi sonuçlandırmasına göre karar vereceğim. Diğer tekliflere ona göre yanıt göndereceğim.”

SELAHATTİN BAKİ BAKIYOR

Diego Costa, transfer konusunda bir sorun yaşanmaması için Brezilya’dan uçakla İspanya’ya geldi. Dünyaca ünlü yıldızın Türkiye ya da Rusya’ya olası bir transferde ulaşım sorunu yaşamak istememek için yolculuk ettiği belirtiliyor. Costa ile Fenerbahçe adına transfer görüşmelerini yedek yönetim kurulu üyelerinden Selahattin Baki yapıyor.

2 MİLYON EURO

Costa, senelik 2 milyon euroluk ücrete Fenerbahçe’de oynamaya sıcak bakıyor. Sarı-Lacivertliler bu rakamı daha da aşağı çekmeye çalışıyor.

HER YERDE ATTI

Costa, Atletico Madrid ve Chelsea formaları ile 2’şer kez lig şampiyonluğu yaşadı. La Liga’da 205 maçta 73 gol, Premier Lig’de 89 karşılaşmada 52 gol attı.

hepcanli.com – Spor

Atletico Madrid, Diego Costa, Fenerbahçe, Chelsea, Spor, Haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.