enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,0786
EURO
38,0699
ALTIN
2.872,29
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C
Perşembe Açık
28°C

Derya Büyükuncu ne dedi? Derya Büyükuncu olay nedir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüse yakalanmasının ardından eski milli yüzücü Derya Büyükuncu, insanlık dışı bir paylaşımda …

Derya Büyükuncu ne dedi? Derya Büyükuncu olay nedir?
07.02.2022
221
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüse yakalanmasının ardından eski milli yüzücü Derya Büyükuncu, insanlık dışı bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından, “Koronavirüs olmuş ve dua istiyor. Ediyoruz, ediyoruz, merak etmesin. 20 tencere helvayı yapmaya başladım. Zamanı gelince bütün mahalleye dağıtacağım” ifadelerini kullanan Büyükuncu, helva görseli paylaştı. Eski milli sporcuya en sert tepki ise Melih Gökçek ve Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın’dan geldi. Gelişme sonrası Derya Büyükuncu ne dedi? Derya Büyükuncu olay nedir, merak edildi.

DERYA BÜYÜKUNCU NE DEDİ?

Derya Büyükuncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüse yakalanmasının ardından yaptığı paylaşımda helva görseli paylaşarak, “Koronavirüs olmuş ve dua istiyor. Ediyoruz, ediyoruz, merak etmesin. 20 tencere helvayı yapmaya başladım. Zamanı gelince bütün mahalleye dağıtacağım” ifadelerini kullandı.

TEPKİLERDEN SONRA BİR PAYLAŞIM DAHA YAPTI

Paylaşımı tepki çeken Büyükuncu daha sonra bir paylaşım daha yaparak, “Helva dedik, ne kadar da büyük bir kitle o insan!! için üstüne alındı. Allah kimseyi başkasının önünde eğilecek, kula kulluk edecek, karşısında el pençe divan duracak kadar karaktersiz, korkak yapmasın. Amin!!!” ifadelerini kullandı.

hepcanli.com – Gündem

Derya Büyükuncu, Gündem, Yaşam, Haber

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.