enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Ekrem Yüce Sakaryalılarla kucaklaştı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bayram sabahında erken saatlerde şehrin sembol noktalarından bir tanesi olan Orhan Camii’ne gitti. Bayram namazı öncesi vatandaşlarla bir araya gelen Yüce, Ramazan’ın gidişiyle yaşadığı hüznü ve bayrama kavuşmanın sevincini paylaştı.

Ekrem Yüce Sakaryalılarla kucaklaştı
21.04.2023
51
A+
A-

SAKARYA (İGFA) – Günün ilk saatlerinde kent merkezinde vatandaşlarla kucaklaşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bayram namazını burada eda etti. Namaz çıkışı çocuklara hediye veren, esnafı ziyaret eden ve bölge halkıyla çay sohbeti yapan Yüce, Ramazan Bayramı’nın Sakarya’da bir başka yaşandığını ifade etti.

Bu şehirde her bayram dostluk sofralarının kurulduğunu, küslerin barıştığını ve kardeşlik bağlarının güçlendiğini anlatan Yüce, “Sakarya’da bayram bir başkadır. Dostluğu, kardeşliği, akraba ilişkisi güçlüdür şehrimde. Her bayram sabahında kalabalıklar birleşir, sevinç paylaşılarak çoğalır. Biz de bayram sabahını kentimizin simgesi olan Orhan Camii’mizde eda ettik. Vatandaşlarımızla kucaklaştık. Asrın felaketinin arefesinde biraz buruk, biraz özlemli bir bayram geçiriyoruz ama güçlenerek ayağa kalkacağımıza inanıyoruz. Kaybettiğimiz tüm canlara rahmet, kalanlara sağlık ve tüm Türkiye’ye nice hayırlı bayramlar diliyorum. Rabbim yeniden kavuşmayı nasip etsin” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.