enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,1939
EURO
35,0099
ALTIN
2.504,48
BIST
11.063,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
SON DAKİKA
14:39 AXIS Optimizer, güvenlik kameralarının kolay yönetimini ve daha hızlı adli arama imkanı sunar
14:27 Selçuklu Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve Seyir Tepesi içerisinde yer alan Selçuklu Koku Bahçesi rengarenk çiçekleriyle günün stresini atmaya gelen ziyaretçilerini karşılamaya hazır
14:26 Başkan Yıldız, Karapürçek ve Kaynarca Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti
14:25 Ekrem İmamoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a tebrik ziyaretinde bulundu
14:21 İletişim’den ‘milli yas’ açıklaması
14:20 DEDAŞ şehri besleyen pompaların elektriğini kesti
13:45 Dönüşen Dünyada Doğamızı Savunmak Çalıştayı İzmir’de gerçekleşti.
13:44 Etem Çalışkan, Başkan Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti
13:43 Keçiören Belediyesi Meclisi’nde düzenlenen özel oturumla meclis faaliyetleri gençlere devredildi
13:42 Başkan Yıldız’dan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’e Ziyaret
13:38 Kocasinan’nın Türkiye’ye örnek projesi geleceğe ışık tutacak
13:37 En uzun menzilli radar envanterde
13:36 Edirne Jandarması kaçak silah ticaretini engelledi
13:29 Başkan İbrahim Sandıkçı: “Glütensiz gıda desteği sağlıyoruz”
13:28 Pırıl pırıl bir Buca yükleniyor
13:27 Samsung Electronics Türkiye Klima Sistemleri Direktörü Ekin Tezeren: “Yapay zeka ve enerji tasarrufu iklimlendirmenin geleceğini belirleyecek”
13:22 Selçuklu Koku Bahçesi’ni yeni sezona hazır
13:21 PTT’den ‘sahte gönderi etiketi’ uyarısı
13:20 Kuru sıkı tabancayla yakalandı
13:13 Yenişehir Belediyesi kentin en yoğun bölgesinde ek hizmet noktası kurdu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Şehit Ailelerine Muğla Valisinden Unutulmayacak Jest!

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. Yıl dönümünde Muğla Valiliği Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne Muğla Evi konseptli bina tahsis etti.

Şehit Ailelerine Muğla Valisinden Unutulmayacak Jest!
20.03.2023
41
A+
A-

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. Yıl dönümünde Muğla Valiliği Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne Muğla Evi konseptli bina tahsis etti.

Dernek, Muğla Valisi Orhan TAVLI’nın talimatı ve himayesinde başlatılan Vatan Sevgisi Projesi ile Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının desteğiyle tahsis edilen yeni hizmet binasına taşındı.

“Devletimiz Daima Aziz Şehit Ailelerimizin ve Kahraman Gazilerimizin Yanındadır”

Vali Tavlı dernek binasının açılışında görüşlerini şöyle dile getirdi; “Aziz milletimizin birlik ve beraberlik içinde, vatan ve millet sevgisiyle yazdığı bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümünde Vatan Sevgisi Projesini hayata geçirmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Şehitlik mertebesine yükselen ve gazilik onuruna erişen vatanımızın asil evlatlarına minnet ve şükran borçluyuz. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit ailelerimize ve gazilerimize devletimizin gülen yüzünü, sıcak elini, şefkatini göstermek önceliğimizdir. Devletimiz her daim aziz şehit ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin yanındadır.”

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Muğla milletvekili Yelda Erol Gökçan, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Muğla Müftüsü Yaşar Çapçı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı Cumhuriyetimizin 100. Yılında 18 Mart Şehitler gününde Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni hizmet binasının açılışında bulunarak dernek binasını dolaştılar.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Kıbrıs Gazisi Süleyman Taşkesen ve üyeler tarafından karşılanan Vali Orhan Tavlı ve beraberindeki heyet böylesine anlamlı bir günde açılışı yapılan yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Vali Orhan Tavlı Şeref Defterini İmzaladı

Vali Orhan Tavlı Dernek Şeref defterine şunları yazdı;“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılında, 18 Mart Çanakkale zaferimizin yıldönümünde Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin yeni binasını hizmete açmanın ve ziyaret etmenin onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Kahraman ve Aziz Şehitlerimize, Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz.

“Aziz Şehitlerimizin Ruhları Şad olsun”

Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Şeref Defterine “Bu tarihi günde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. Ruhları Şad olsun. Mekânları cennet olsun. Gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Bu güzel binayı Muğla Şehit aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine tahsis eden Muğla Valimiz Sayın Orhan Tavlı’ya teşekkür ediyorum” ifadelerini yazdı.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, Kıbrıs Gazisi Süleyman Taşkesen ve yönetim kurulu üyeleri de binanın tahsisi, tadilatı, boyanması, tefrişatı ve özellikle yakın ilgisi için Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya teşekkürlerini sundu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.