enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,4859
EURO
34,7230
ALTIN
2.418,26
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

Zamlı maaş öncesi sevindiren promosyon

Memur ve memur emeklisine yüzde 30’luk zammın ardından rekor fiyatların beklendiği promosyon anlaşmalarının ardı arkası kesilmiyor.

Zamlı maaş öncesi sevindiren promosyon
21.01.2023
120
A+
A-

2022’de özellikle emeklileri kendi bankalarına çekmek için kıyasıya rekabete giren bankalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yüzde 30’luk memur ve emekli zammı sonrası kurumlarla promosyon anlaşmalarını hızlandırdı.

Geçtiğimiz yıl ve 2023’ün ilk ayında yapılan promosyon anlaşmalarında, bazı kamu kurumu ve özel sektör çalışanları da dahil milyonlarca çalışanı sevindiren gelişmeler yaşandı.

Bazı bakanlık ve kurumların çalışan personele 20 bin lira verdiği görülürken bazılarının ise ihalede kıyasıya rekabete girerek 40 bin liranın üzerine kadar çıkardığı görüldü. Bazı bankalar ise sayıları milyonları geçen memurları bünyelerine çekme karşılığında ciddi miktarda ek ücret de ödedi.

Öte yandan son noktaya gelinen promosyon rakamlarında şimdiye kadar ki en yüksek rakam 41 bin 500 lirayı bulurken var olan rekabetin daha da kızışacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.