enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
16°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

2023 yeni yıl dekorasyonu nasıl yapılır? 2023 ev dekorasyonu

2023 dekorasyon trendlerini kendi yaşam alanlarınıza yansıtmak isterseniz bazı ufak tüyolarla evinizde muhteşem bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Renkler ve dokuların ön plana çıktığı 2023’te yapmanız gereken adımları sizler için tek tek açıkladık. Peki 2023 ev dekorasyonu nasıl yapılır? Yeni yıl ev dekorasyonu nasıl olmalı? 2023 salon dekorasyonu nasıl yapılır? İşte yanıtlar…

2023 yeni yıl dekorasyonu nasıl yapılır? 2023 ev dekorasyonu
30.12.2022
95
A+
A-

2023 dekorasyon trendlerini kendi yaşam alanlarınıza yansıtmak isterseniz bazı ufak tüyolarla evinizde muhteşem bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Renkler ve dokuların ön plana çıktığı 2023’te yapmanız gereken adımları sizler için tek tek açıkladık. Peki 2023 ev dekorasyonu nasıl yapılır? Yeni yıl ev dekorasyonu nasıl olmalı? 2023 salon dekorasyonu nasıl yapılır? İşte yanıtlar…

2023 yılıyla beraber eski alışkanlıklara veda ederek yepyeni başlangıçlara “merhaba” diyoruz. Bu dönemde birbirinden farklı dokunuşlarla evimize de farklı bir hava katabiliriz. Soğuk kış günlerini ısıtacak doğru bir dekorasyonla yeni yıla göz alıcı bir başlangıç yapmak herkese çok iyi hissettirecek. 2023 yılının değişen yeni trendlerini kişisel zevklerle harmanlayarak özgün bir ev dekorasyonu yapmak oldukça kolay. Gelin, yeni yıl dekorasyonunda hem konforlu hem de şık bir bakış açısı yakalamanın yollarına birlikte göz atalım.

YENİ YIL DEKORASYONUNDA RENK SEÇİMİ NASIL OLMALI? 2023 DEKORASYONDA RENK SEÇİMİ

Her yeni yılda küresel renk otoritesi Pantone, yılın rengini seçerek modadan ev dekorasyonuna kadar pek çok alanda bu rengi karşımıza çıkarıyor.

2023 yılının rengi

2023’ün rengi ise kokineal kırmızısından ilham alan ‘Viva Magenta’ olarak belirlendi.“Cesur, espri dolu ve her şeyi kapsayan bir renk”olarak nitelendirilen yılın rengini evinizin farklı köşelerinde rahatlıkla kullanabiliriz.

Viva Magenta salon dekorasyonu

Bunun yanı sıra; kırmızı, yeşil ve hardal tonları da yeni yıla adım atarken ev dekorasyonunda şık bir bakış açısı sağlayabilir. Zamanın ötesindeki bu renkler kış mevsiminin ortasında olduğumuz şu günlerde sıcak bir dokuyu yakalamanıza yardımcı olacaktır. 

2023 ev dekorasyonu

Eğer minimal vurgulardan yana şansınızı kullanmak isterseniz; 2023 dekorasyonunda krem, bej, sütlü kahve ve beyaz renklerin de yoğunluk kazandığını söyleyebiliriz.

Minimal ev dekorasyonu

2023 SALON DEKORASYONU NASIL OLMALI?

Yeni yıl dekorasyonunda evlerimizin en gözde alanı olan salonlarda da hassas davranmamız gerekiyor. Yıllardır popülerliğini kaybetmeyen berjerler özellikle yeni yılda çok sık karşımıza çıkacak.

Dekorasyonda berjer kullanımı

Ahşap, bambu ya da metal ayaklı berjerlerle salonlarınızda bütünleyici bir etki oluşturabilirsiniz.

2023 kış dekorasyonu

Dilerseniz salonlarda tekli berjer ve şık bir sehpa ile güzel bir okuma köşesi inşa edebilir ya da cam kenarında kahve içebileceğiniz alana şans verebilirsiniz.

Kış ev dekorasyonu

Yeni yılın yükselen trendlerinden biri de kıvrımlı mobilyalar oluyor. Keskin kare ve dikdörtgen mobilyalar yerine salonlarda yuvarlak ve oval tasarımlar daha çok dikkat çekecek. Konforun ön planda olduğu rahat tasarımlarla yeni yılda yaşam alanınıza huzuru davet edebilirsiniz.

Kış salon dekorasyonu

Aynı zamanda mobilyalarda metal detaylarda bu sene dekorasyonda yükselen trendler arasında yer alıyor. Bronz, altın, gümüş, bakır ve pirinç gibi farklı metal renklerle bezenmiş mobilyalar ve aksesuarlarla salonlarınıza hoş bir hava katabilirsiniz. 

Dekorasyonda metalik renklerin kullanımı

2023 YATAK ODASI DEKORASYONU NASIL OLMALI?

Dinlenme alanımız olan yatak odalarında karmaşadan uzak tasarımlar 2023 yılında dikkat çekmeye başladı. Yatak odalarınızı dekore ederken daha minimal ve modern tarzları tercih ederseniz yeni yıla damganızı vurabilirsiniz.

Beyaz yatak odası dekorasyonu

Ayrıca doğal malzemelerle üretilmiş hasır sepetler, jüt kilimler ve rattan mobilyalarla da yatak odalarınızda huzurlu bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Sade yatak odası dekorasyonu

2023 EV DEKORASYONUNDA AKSESUAR SEÇİMİ NASIL OLMALI?

Son yıllarda zaman ilerledikçe eskiye olan özlemin de arttığını görebilirsiniz. Vintage ve retro tasarımlar 2023 dekorasyonlarında da tahtını korumaya devam edecek.

Vintage ev dekorasyonu

Özellikle el emeği eşyalarla hem hayal gücünüzü konuşturabilir hem de tasarruflu adımlar atabilirsiniz. Makrome örgüler, çini tabaklar ve el yapımı objelerle özgünlüğü vurgulayabilirsiniz.

Bali ev dekorasyonu

Aynı zamanda her dönem evlerde olmazsa olmazların başında gelen mumlar da kış aylarını sımsıcak bir havaya çevirecek. Vanilyalı ve kahve kokulu mumlarla sakinleştirici bir alana adım atabilirsiniz. 

Mum dekorasyonu

HUZUR DOLU BİR YENİ YIL DİLERİZ!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.