enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,6580
EURO
35,0643
ALTIN
2.445,49
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
28°C
İstanbul
28°C
Açık
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
31°C

Caner ters köşe yaptı! 34 yaşında gideceği lig herkesi şaşırttı

Fatih Karagümrük’ten ayrılan Caner Erkin, Galatasaray ve Beşiktaş’la anılmıştı. 34 yaşındaki sol bek, İspanya La Liga ekipleriyle görüşüyor. Caner’e 3 kulüpten teklif geldiği öğrenildi.

Caner ters köşe yaptı! 34 yaşında gideceği lig herkesi şaşırttı
24.12.2022
88
A+
A-

Karagümrük’ten ayrılan Caner Erkin’in, Beşiktaş’la yarım sezonluk anlaşma yaptığı konuşulurken gündeme bomba gibi bir haber düştü. Caner Erkin’e Mallorca, Cadiz ve Getafe teklif yaptı.

İKİNCİ AVRUPA DENEYİMİ

Vole muhabiri Yağız Sabuncuoğlu, Caner için bu üç kulübün teklif yaptığını yazdı. Daha önce Rusya’da CSKA Moskova deneyimi olan sol bek, 34 yaşında yeniden Avrupa’ya çıkmaya hazırlanıyor.

AİLESİYLE GÖRÜŞECEK

İstanbul’dan ayrılmak istemediği için Fenerbahçe’den sonra Karagümrük’le anlaşan Caner için tek pürüz bu konu. Ailesinin görüşü Caner’in transferinde belirleyici olacak.

Kaynak: Haberler.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.