enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

Ünlü mağazada iğrenç olay! Müdür, içerisine spermlerini bıraktığı ayakkabıyı kadın müşterisine giydirdi

Kanada’nın Brampton eyaletindeki ünlü kadın mağazasında meydana gelen olay, mide bulandırdı. Kadınların uğrak mağazalarından olan mağazanın …

Ünlü mağazada iğrenç olay! Müdür, içerisine spermlerini bıraktığı ayakkabıyı kadın müşterisine giydirdi
03.02.2022
166
A+
A-

Kanada’nın Brampton eyaletindeki ünlü kadın mağazasında meydana gelen olay, mide bulandırdı. Kadınların uğrak mağazalarından olan mağazanın müdürü Darion Kydd, bir kadın müşterisine denemek için götüreceği ayakkabının içerisine spermlerini bırakıp, bu anları kayıt altına aldı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Kydd daha sonra bu anlara ait fotoğrafları ve videoları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Mağaza müdürünün skandal hareketi, kısa süre içerisinde büyük tepki topladı.

İŞTEN ATILDI

Skandal olayın ardından mağazadan da resmi açıklama geldi. Müdürün yaptığı hareketin kabul edilemez olduğunu belirten mağaza yetkilileri, Darion Kydd’in işine son verildiğini açıkladı. Mağaza ayrıca kadın müşterisinden ve diğer insanlardan özür diledi.

Cinsellik, Sperm, Cinsellik, Dünya, Haber

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.