enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2869
EURO
37,0875
ALTIN
3.023,90
BIST
8.945,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Katar’da Burak Özçivit izdihamı! Hayranlarının arasından korumalar eşliğinde geçebildi

Dünya Kupası finalini izlemek için Katar’a giden Burak Özçivit’i görmek isteyen hayranları izdiham yarattı. Yoğun ilgiyle karşılanan oyuncu, hayranlarının arasından korumalarla zor geçti.

Katar’da Burak Özçivit izdihamı! Hayranlarının arasından korumalar eşliğinde geçebildi
19.12.2022
88
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde taciz suçlamasıyla gündeme gelen dünyaca ünlü oyuncu Kevin Spacey ile bir araya gelerek paylaşım yaptığı için tepki çeken Burak Özçivit, Katar’da Dünya Kupası finalini izledi. Rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren Özçivit, Katar’da hayranları tarafından karşılandı.

YÜRÜMEKTE GÜÇLÜK ÇEKTİ

Hayranları tarafından yoğun ilgi gören Burak Özçivit, izdiham yarattı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarıyla bir araya gelemeyen Özçivit, korumalar eşliğinde uzaklaştırıldı. Yürümekte zorlanan Özçivit’in paniği ise yüzüne yansıdı. Instagram’da 22,5 milyon takipçisi bulunan Özçivit, o anları Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

KEVIN SPACEY İLE POZ VERMESİ TEPKİ ÇEKTİ

Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde aralarında çocuğun da bulunduğu birçok cinsel istismar suçundan yargılanan Kevin Spacey ile Katar’da bir araya gelerek maç izledi. O anları Instagram hesabından paylaşan oyuncuya eşi Fahriye Evcen’den de kalp emojili yorum geldi. Cinsel istismar suçuyla yargılanan Spacey ile gülerek pozlar verdiği için sosyal medyada gündem olan Burak Özçivit için “Bu insanla aynı karede olmanız utanç verici” yorumları yapıldı.

TEPKİLERDEN SONRA PAYLAŞIMI SİLDİ

Paylaşımın ardından ünlü isimlerin ve sosyal medya kullanıcılarının hedefi olan Burak Özçivit, eleştirilere cevap vermedi. Sessizliğini koruyan Özçivit, gelen yorumların ardından 22,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımı sildi. Eleştirilerin ardından Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu Burak Özçivit, “Bu kadar hassas ve üzücü bir konuyu sonradan öğrendim. Bunun derin üzüntüsünü yaşamaktayım ve bununla ilgili gerekeni hemen yaptım. Bu konunun kesinlikle karşısında olduğumu belirtmek istiyorum. Bu güne kadar böyleydi bu hassasiyet bundan sonra da böyle olacak” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.