enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C

Uğurcan Çakır Galatasaray’a mı geliyor? Uğurcan Çakır Galatasaray’a mı gelecek?

Galatasaray’da Muslera’nın yerini alması için kulüp tarafından görüşmeler gerçekleştirilirken dikkat çeken isimlerden birisi de Uğurcan Çakır oldu. Duyumlarından ardından sarı kırmızılı taraftarlar, Uğurcan Çakır Galatasaray’a mı geliyor? Sorusunu araştırıyor. Peki, Uğurcan Çakır Galatasaray’a mı geliyor? Uğurcan Çakır Galatasaray’a mı gelecek?

Uğurcan Çakır Galatasaray’a mı geliyor? Uğurcan Çakır Galatasaray’a mı gelecek?
16.12.2022
74
A+
A-

2024 yılında sözleşmesi sona erecek olan Muslera’nın yerine hangi oyuncu ile anlaşılacağı araştırılıyordu. Haberlerin ardından gündeme gelen isimlerden birisi de Trabzonspor’da gösterdiği performans ile tanınan Uğurcan Çakır oldu. Bu haberimizde merak edenler için Uğurcan Çakır Galatasaray’a mı geliyor? Sorusunu yanıtladık. Peki, Uğurcan Çakır Galatasaray’a mı geliyor? Uğurcan Çakır Galatasaray’a mı gelecek?

UĞURCAN ÇAKIR GALATASARAY’A MI GELİYOR?

TFF’nin yabancı sınırı kuralı nedeniyle Türk kaleci tercih edileceği düşünülüyor. Daha öncesinde Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi önemli isimlerin transferleri için Trabzonspor ile olumlu ilişkiler kuran sarı-kırmızılı yetkililer, sezon sonunda Uğurcan Çakır için masaya oturacak.

UĞURCAN ÇAKIR KİMDİR?

Uğurcan Çakır, 5 Nisan 1996’da Antalya’da doğdu. Aslen Trabzonlu olan genç kaleci, 13 yaşına kadar İstanbul’da yaşadı ve futbola da burada, Çekmeköyspor’un alt yapısında başladı.Uğurcan Çakır, 2008-2009’de Çekmeköyspor’da oynadı. Sonraki sezon 2010-2011’de Yamanspor takımına geçti. 2012-2013 sezonunda ise 1461 Trabzon alt yapısına transfer oldu.Uğurcan Çakır, sonraki yıllarda sırasıyla Trabzonspor U17, U19, U21 takımlarında forma giydi. A takımına 2014 yılında yükselen genç kaleci, 2015-2016 yılında bir seneliğine kiralık olarak 1461 Trabzon’a transfer oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.