enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C

Anadolu Üniversitesi AÖF açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF sonuçları açıklanma tarihi!

AÖF sonuçlarınım açıklanması için gözler Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek olan duyurulara çevrildi. Adaylar tarafından Anadolu Üniversitesi AÖF açıklandı mı? Sorusu başta olmak üzere birçok soru araştırılıyor. Peki, Anadolu Üniversitesi AÖF açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi AÖF açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF sonuçları açıklanma tarihi!
16.12.2022
84
A+
A-

13 Aralık tarihine alınan sınavın sonuçlarını merak etmekte olan birçok aday, arama motorları üzerinde Anadolu Üniversitesi AÖF açıklandı mı? Sorusunu araştırıyor. Konuya ilişkin en çok araştırılan sorulardan bir tanesi de ÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusu oluyor. Peki, Anadolu Üniversitesi AÖF açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF AÇIKLANDI MI?

2022-2023 eğitim yılı AÖF Güz Dönemi vize sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz net bir tarih olarak belirtilmedi. Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. AÖF sınav sonuçlarının 25 Aralık tarihine kadar açıklanması öngörülüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.