enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Gençlerbirliği, Fenerbahçe ile Arda Güler konusunda el sıkıştı: 2.5 milyon euroya anlaştık

Fenerbahçe, Arda Güler’in bonservisindeki payın satın alınmak için Gençlerbirliği ile anlaşmaya vardı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ankara ekibinin asbaşkanı Mehmet Soylu, “Başkanlar düzeyinde konuşuldu, anlaşıldı, 2,5 milyon Euro’ya anlaştık. Altyapımızdan da 4 oyuncu verildi. Bunlara da 200 bin euroluk bedel ve sonraki satışlardan pay biçildi.” ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği, Fenerbahçe ile Arda Güler konusunda el sıkıştı: 2.5 milyon euroya anlaştık
14.12.2022
56
A+
A-

Uzun süredir görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, Arda Güler’in bonservisindeki pay konusunda orta yolu buldu. İki ekip her konuda anlaşmaya varırken, resmi imzaların atılması sonrası sarı-lacivertliler, genç yıldızın bonservisinin tamamına sahip olacak.

“2.5 MİLYON EUROYA ANLAŞTIK”

Konuya ilişkin açıklama yapan Gençlerbirliği Asbaşkanı Mehmet Soylu, “Başkanlar düzeyinde konuşuldu, anlaşıldı, 2,5 milyon euroya anlaştık. Altyapımızdan da 4 oyuncu verildi. Bunlara da 200 bin euroluk bedel ve sonraki satışlardan pay biçildi.” dedi.

Mehmet Soylu’nun açıklamalarının devamı şöyle:

“2 YILDIR LİSANS ÇIKARTAMIYORUZ”

“11 futbolcu dosyamız var. Bunların toplamı 3 milyon 681 bin Euro. Bu dosyalardan şu ana kadar resmi olarak 9 tanesi bitti. Kalan dosyalarımızı da cumaya kadar bitirmek zorundayız. Bitirmezsek ayın 23’ünde eksi 3 puan cezası, 2 dönem transfer yasağı cezası alacağız ve önümüzdeki sezon eksi 6 puanla başlayacağız. 2 dönem transfer yasağı demek seneye devre arasında bile transfer yapamamamız demek. Eksi 6 puan ve filiz lisans çıkartamıyorsun. 2 yıldır lisans çıkartamıyoruz çünkü. Buralarda ciddi tıkandık.

“BUGÜN İTİBARIYLA BORÇ SIFIRLANIYOR”

2 yabancı, 1 tane de yerli firmayla konuşuldu ama yabancıların hiçbiri yanaşmadı. Firmayla da 1,5 yıllığına 11 milyona liraya isim sponsorluğu verildi. Bugün itibarıyla borçlar sıfırlanıyor. Geçmiş dönemden yapılandırılamayan 9 milyon 600 bin lira vergi borcu var. Af kapsamına girmeyen bir rakam. Bu borcu da mali kriterler nedeniyle kapatmamız isteniyor.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.