enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
17°C
İstanbul
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Cansever içinde kalan uhdeden bahsetti! “Hastalığımdan dolayı…”

Geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında samimi açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Cansever yıllardır mücadele ettiği hastalığı sebebiyle içinde kalan uhdeyi açıkladı.

Cansever içinde kalan uhdeden bahsetti! “Hastalığımdan dolayı…”
11.12.2022
60
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında samimi açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Cansever yıllardır mücadele ettiği hastalığı sebebiyle içinde kalan uhdeyi açıkladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gökay Kalaycıoğlu‘nun 360 Derece programına konuk olan güçlü sesi ve şarkılarıyla adından yıllardır bahsettirmeyi başaran başarılı şarkıcı Cansever, yıllardır mücadele içinde olduğu hastalığından bahsetti. Özel yaşamıyla da ilgili samimi açıklamalarda bulunan Cansever yıllardır mücadele ettiği hastalığı sebebiyle içinde kalan uhde ile ilgili itirafta bulundu.

Cansever hastalığı sebebiyle içinde kalan uhdeyi anlattı

“HASTALIĞIM O DÖNEMDE ORTAYA ÇIKTI”

Omiriliğinde başlayan rahatsızlığını nasıl fark ettiğinden bahseden ünlü şarkıcı “Çocukluğumdan beri bu romatizma rahatsızlığım varmış. Bu hastalık ya kendini erkenden gösteriyormuş ya da sonradan. İlk İbo Show’a çıktığım zaman ufak ufak boynumu çeviremiyordum ve sonrasında belimde ağrılar olmaya başladı. Ben söylediğimde ailem ‘rüzgar almışsın’ derlerdi. Sonrasında da kemik eğilme olmaya başladı. O dönem şirketim hastalığımın tedavisini üstleneceklerini söyledi ama hep albüm çalışmaları için erteledi. Hastalığım ilerlemeye başlayınca Almanya’da giderek 3-4 sene hiçbir şey yapmadım” ifadelerini kullandı.

Cansever yıllar önce İbo Showda

İÇİNDE KALAN UHDEYİ ANLATTI!

Yıllar öncesinde evlilik yolunda olduğu eski erkek arkadaşının evli olduğunu öğrendiğini söyleyen Cansever evliliğe küstüğünü dile getirdi. “Bir çocuğumun olmasını çok isterdim ama şimdi istemiyorum. Çok torunumuz var, onlar benim canlarım. Tüm varlıklarım onlar. Sağlıklı olduğum dönemde evlilik yapsaydım çocuğum olurdu. Daha önce sahneye topuklu ayakkabı ve elbiselerle çıkardım. Doktor topuklu ayakkabıyı yasaklayınca bu tarza döndüm. Omurilikteki rahatsızlıktan dolayı hamile kalamadım. Çünkü vücuduma ağırlık binmesi yasaktı. Şimdi kilo almam bile yasak.” ifadelerini kullanan başarılı şarkıcı hastalığı sebebiyle içinde kalan uhdeden de bahsetti.

Cansever içinde kalan uhdeden bahsetti

Cansever hastalığı sebebiyle içinde kalan uhdeyi anlattı:

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.