enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Konyaspor – Bursaspor maçı ne zaman? Konyaspor – Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor – Bursaspor maçı şifreli mi?

Basketbolseverler tarafından heyecanla beklenen karşılaşmalardan bir tanesi olan Konyaspor – Bursaspor maçının yaklaşması ile birlikte birçok kişi Konyaspor – Bursaspor maçı ne zaman? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Konyaspor – Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusu oldu. Peki, Konyaspor – Bursaspor maçı ne zaman? Konyaspor – Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor – Bursaspor maçı şifreli mi?

Konyaspor – Bursaspor maçı ne zaman? Konyaspor – Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor – Bursaspor maçı şifreli mi?
10.12.2022
56
A+
A-

Konyaspor – Bursaspor maçı ne zaman? Sorusu maçı izlemek isteyen kişiler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Maçı televizyon üzerinden izlemek isteyen kişiler ise Konyaspor – Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor – Bursaspor maçı şifreli mi? Sorularını merak ediyor. Peki, Konyaspor – Bursaspor maçı ne zaman? Konyaspor – Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor – Bursaspor maçı şifreli mi?

KONYASPOR – BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Heyecanla beklenen Konyaspor – Bursaspor maçı 10 Aralık Cumartesi günü Konya’da, Selçuklu Belediyesi Spor Salonu Stadyumu’nda oynanacak.

KONYASPOR – BURSASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

10 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Konyaspor – Bursaspor karşılaşması saat 15:30’da Bein Sports 5 kanalından canlı yayınlanacak ve Bein Sports 5 kanalı Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.