enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hades’in yeni oyunu duyuruldu! Hades 2 resmen geliyor

Supergiant Games tarafından geliştirilip yayınlanan aksiyon roguelike türündeki Hades’in devam oyunu Hades 2, The Game Awards 2022 etkinliği sırasında duyuruldu.

Hades’in yeni oyunu duyuruldu! Hades 2 resmen geliyor
09.12.2022
57
A+
A-

Hades‘in Eylül 2020’de piyasaya sürülen ilk oyunu, oldukça beğenilmesi üzerine geliştirici ekip ikinci oyunun çalışmalarına başlamıştı. The Game Awards 2022 etkinliği sırasında ise ödüllü oyunun devamı Hades 2 duyuruldu.

HADES 2 DUYURULDU

İlk Hades oyununu aksine, Hades 2, Zagreus’un kız kardeşi olan ve Yeraltı Dünyasının Prensesi olarak adlandırılan bir kadın kahraman Melinoe yer almaktadır. Hades 2’nin yayınlanan duyuru fragmanında maskeli bir akıl hocasıyla yaptığı eğitimle açılıyor ve ortak amaçların Titan of Time’ı yani Chronos’u öldürmek olduğu ortaya çıkıyor.

Chronos zamanın tanrısıdır ve oyunun ana düşmanı gibi görünmektedir. Fragmanda Hades, “O sadece Titan değil. O zamanın kendisidir ve zaman durdurulamaz.” sözlerine yer verirken Melinoë teaser’ı şöyle bitiriyor: “Beni bekle baba. Yakında orada olacağız.”

HADES 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Hades 2’nin çıkış tarihi hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı, ancak oyunun “Pek Yakında” çıkış yapması bekleniyor. Hades 2’nin şu anlık sadece Steam ve Epic Games’te listelendiği bilinirken geliştirici ekip Supergiant Games, ileriki tarihlerde konsol sürümlerinin de çıkacağını söyledi.

HADES 2 KONUSU

Supergiant Games’in ilk devam oyunu, Yunan efsanesinin Yeraltı Dünyası’na ve büyücülüğün şafağıyla olan derin bağlantılarına dayanan yepyeni, aksiyon dolu, sonsuz tekrarlanabilir bir deneyimde, orijinal tanrı benzeri haydut benzeri zindan tarayıcısının en iyi yönlerine dayanıyor.

Yeraltı Dünyası’nın ölümsüz prensesi olarak, arkanızda Olympus’un tüm gücüyle Zaman Titanı’nın güçlerini yenerek, her aksiliğiniz ve başarınız boyunca sürekli olarak ortaya çıkan kapsamlı bir hikayede daha büyük, daha derin bir efsanevi dünyayı keşfedeceksiniz.

Efsanevi Gece silahlarınızı antik büyü ile aşılayın, böylece hiçbiri yolunuza çıkamaz. Apollon’dan Zeus’a kadar bir düzineden fazla Olimpiyat tanrısından gelen güçlü nimetlerle daha da güçlenin. Yeteneklerinizi geliştirmenin neredeyse sınırsız yolları vardır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.