enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1668
EURO
38,1612
ALTIN
2.915,71
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C

CD Projekt Red, Gwent’in desteğini sonlandırıyor

Polonya merkezli video oyun şirketi CD Projekt Red’in geliştirip yayınladığı The Witcher serisinde yer alan kart oyunu Gwent’in 2017’de ayrı bir sürüm olarak çıkış yapmasının ardından önümüzdeki sene Gwent: The Witcher Card Game’in desteğinin sonlandırılacağı açıklandı.

CD Projekt Red, Gwent’in desteğini sonlandırıyor
07.12.2022
69
A+
A-

The Witcher oyuncularının görevlerle karşılaştığı sıra tabanlı kart oyunu Gwent’in 2017’de PS4, Xbox One, PC, Androi ve iOS platformlarında oynaması ücretsiz bir lansman yapmasının ardından CD Projekt Red, daha fazla geliştirme güncellemesi almayacağını bildirdi.

GWENT’İN DESTEĞİ SONA ERİYOR

Gwent’in 2023 yol haritasını özetleyen bir videoda CD Projekt Red’deki geliştiriciler üzücü olsa da önemli bir güncelleme paylaştı. Gwent’e 2023 itibariyle yeni kartlar gelmeyecek ve oyunun aktif destek güncellemesi sona erecek.

Oyunun 72 kartlık son partisi Nisan, Temmuz ve Eylül 2023’te üç grup halinde piyasaya sürülece. Videoda, geliştiriciler, kartları izlemek ve denge kararlarını oyuncuların kendilerine teslim etmeden önce metanın dengelendiğinden emin olmak için son kart grubu piyasaya sürüldükten sonra zaman alacaklarını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.