enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
26°C
İstanbul
26°C
Çok Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C

TENSTAR, Valorant operasyonlarını durdurdu

İngiliz espor organizasyonu olan TENSTAR, 1 Aralık’ta yaptığı duyuru ile Valorant operasyonlarını sürdürülebilirlik ve çalkantılı bir ekonomik döneminde gelişmekte olan bir takımın eko-sistemine yatırım yapmanın finansal baskısını hissetmesi nedeniyle derhal yürürlüğe girecek şekilde duraklatacağını açıkladı.

TENSTAR, Valorant operasyonlarını durdurdu
02.12.2022
62
A+
A-

RIOT ve yeni kurulan Valorant Challenger League ile görüşme yapan TENSTAR, toplantının görünümde son derece olumlu geçtiğini söylese de hala bir ayarlamadan geçtiğini bildirdi ve gerekli düzenlemelerin yapıldığı takdirde geri döneceklerini açıkladı.

TENSTAR, VALORANT OPERASYONLARINI DURDURDU

24 Mayıs 2021 tarihinde Valorant takımını kuran TENSTAR espor organizasyonu, 1 Aralık 2022 tarihinde ekonomik çalkantılı nedeniyle Valorant operasyonlarını durdurma kararı aldı.

TENSTAR VALORANT KADROSU

  • Michal “Buld” Sokal
  • Kacper “kacpi” Wolski
  • Jakub “Maniek” Mankowski
  • Wojciech “Stix” Chamielec

TENSTAR’ın internet sitesinde yaptığı duyuruda, “Eko-sistemin yerleşeceğinden ve olgunlaşacağından, olgunlaştığında yeniden gireceğimizden eminiz. Son 20 ayda takıma büyük yatırımlar yaptık ve bazı yıldız zirveleri yaşadık” dedi ve açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi: “Sunucuda istisnai olmamıza rağmen, diğer alanlarda da değiliz. Büyümemiz ve çalışanlarımız tüm süreç boyunca olağanüstü oldu. Kulübümüzü Valorant’ta hayal bile edemeyeceğimiz yerlere götürdük.”

RAINBOX SIX SIEGE’E DEVAM EDİYOR

Açıklamasında Rainbow Six Siege’i desteklemeye ve yatırım yapmaya devam edeceğini söyleyen TENSTAR, Eko-sistemin hali hazırda kurulduğunu ve takımları desteklemek için açık bir yolun olduğu biliniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.