enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1917
EURO
38,2164
ALTIN
2.921,08
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Kayseri protokolü öğretmenlerle buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Şehit Mehmet Muratdağı İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, öğretmenlerle buluştu, sohbet etti, öğrencilerle de oyun oynayarak kucaklaştı.

Kayseri protokolü öğretmenlerle buluştu
01.12.2022
88
A+
A-

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Melikgazi ilçesindeki Şehit Mehmet Muratdağı İlköğretim Okulu ziyaretinde okul müdürü Mehmet Durmuş Çiftçioğlu ve öğretmenler tarafından öğretmenler odasında konuk edilen Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek’e, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya da eşlik etti.

BÜYÜKKILIÇ OKUL İDARECİLERİ VE ÖĞRETMENLERLE TANIŞTI, DÜŞÜNCE VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Öğretmenler odasında okul idarecileri, öğretmenleri ve okul aile birliği başkanı ile buluşarak tek tek tanışan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Vali Gökmen Çiçek, onların düşünce ve taleplerini dinledi. Öğretmenler ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ÖĞRENCİLERLE EĞLENDİ

Ziyarette okulu gezen Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek’e öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Büyükkılıç ve Çiçek’i sevgiyle kucaklayan öğrencilerin bu ilgisini yanıtsız bırakmayan Başkan Büyükkılıç, adeta onlarla bütünleşerek, öğrencilerin ‘Memduh başkan’ sloganları ile ritim tuttu, eğlenceli vakit geçirdi.

BÜYÜKKILIÇ, ÖĞRENCİLERLE ‘SARI-KIRMIZI EN BÜYÜK KAYSERİ, TÜRKİYE’ SLOGANLARI ATTI

Ziyaretin sonunda Vali Çiçek ve beraberindekiler ile mikrofonu eline alarak coşkulu minik öğrencilere seslenen Başkan Büyükkılıç öğrencilerle birlikte ‘sarı-kırmızı, en büyük Kayseri, en büyük Türkiye’ sloganları attı.

Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek beraberindeki heyet, okul idareci, öğretmen ve öğrenciler ile de toplu fotoğraf çekinerek ziyaretini noktaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.