enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Futbol aşığı adamı hiç bir şey durduramadı! Ameliyat esnasında Dünya Kupası’nı izledi

2022 Dünya Kupası oldukça büyük heyecana sahne oluyor. Polonya’da bir hasta ameliyat olacağı esnada maç izlemek istediğini söyleyince hastane yetkilileri de ameliyathaneye televizyon getirdi. Yaşanan bu olayın ardından hastane, “Hastalarımız gerçekten hizmet alıyor” notuyla bir paylaşım yaptı. O paylaşım sosyal medyada oldukça beğenildi.

Futbol aşığı adamı hiç bir şey durduramadı! Ameliyat esnasında Dünya Kupası’nı izledi
29.11.2022
64
A+
A-

Polonya‘da bir hasta ameliyat sırasında Dünya Kupası izlemek istediğini söyleyince ameliyathaneye televizyon getirildi. Hasta ameliyat olduğu süre boyunca ekrandan maçı takip etti. Kısa sürede yayılan bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

HEM AMELİYAT OLDU HEM MAÇINI İZLEDİ

2022 Dünya Kupası, Katar’da devam ederken Polonya’dan ilginç bir fotoğraf sosyal medyaya düştü. Ameliyat olan futbol aşığı, ameliyat sırasında Galler-İran maçını izlemek istediğini belirtti. Lokal anestezi yapılan hasta, doktorların ameliyat yaptığı sırada maçı televizyondan izledi.

HASTANE PAYLAŞIM YAPTI

Hastane sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ‘Hastalarımız gerçekten hizmet alıyor’ notunu paylaşırken, spinal anestezi altındaki tüm beyler çok memnun ifadeleri de yer aldı.

ÖRNEKLERİ ARTMAYA BAŞLADI

Ameliyatın fotoğrafı paylaşıldıktan sonra bir de diş hekimliğinden Dünya Kupası hizmeti geldi! Polonya’nın Gliwice şehrinde bir diş hekimliği, Polonya-Meksika maçı oynandığı sırada hastası üzerinde işlem yaparken televizyondan yayın hizmeti verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.