enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Assassin’s Creed Valhalla’nın The Last Chapter DLC’si önümüzdeki hafta yayınlanacak

İki yıl boyunca devam eden içeriğin ardından Fransız video oyun şirketi Ubisoft’un açık dünya aksiyon oyunu Assassin’s Creed Valhalla’nın Viking destanını tamamlayacak “The Last Chapter” DLC’si ücretsiz olarak 6 Aralık’ta çıkış yapacak.

Assassin’s Creed Valhalla’nın The Last Chapter DLC’si önümüzdeki hafta yayınlanacak
29.11.2022
83
A+
A-

Assassin’s Creed’in Twitter hesabından yapılan duyuru ile The Last Chapter DLC’si önümüzdeki hafta ücretsiz olarak Valhalla sahipleriyle buluşacak.

THE LAST CHAPTER DLC’Sİ ARALIK’TA GELİYOR

Evior’un hikayesinin sonuna yeni bakıl açıları kazandıran 5 anı parçasını bulup senkronize edeceğiniz ve Eivor’un hikayesinin tamamlayacağınız Assassin’s Creed Valhalla The Last Chapter DLC’si, 6 Aralık’ta ücretsiz olarak gelecek.

The Last Chapter’daki yaklaşan maceralar, oyuncuların eivor ve Raven Clan ile olan maceralarına son vermek için tasarlandı. Ayrıca, oyun boyunca yaşanan daha geniş hikayelerden bazıalrını da bağlayacka, ancak oyuncular en sevdikleri karakterlerle işlerin nasıl sonuçlandığını öğrenmek için bunları kendileri için keşfetmek zorunda kalacaklar.

THE LAST CHAPTER DLC GÖREVİ NASIL AKTİF EDİLİR?

The Last Chapter’ı başlatabilmek için bazı ön koşullar bulunmaktadır. Hikâyenin son bölümüne atlamak için, oyuncuların aşağıdaki oyun kilometre taşlarını tamamlamış olmaları gerekmektedir.

  • İngiltere’nin tüm bölgelerine söz vererek ana hikayeyi tamamlayın
  • Asgard ve Jotunheim’ın efsanevi hikaye yaylarını tamamlayın
  • Yerleşiminizi seviye 5’e yükseltin ve Jomsviking kışlasını inşa edin
  • Kadimler Tarikatı’nın tüm hedeflerini öldür ve liderini açıkla

Ayrıca The Last Chapter DLC’si, gizli moddayken değil, Eivor’un kaputunu belirli bir zamanda kaldırma seçeneği dedahil olmak üzere bazı yeni içerikler ekleyecek olan 1.6.2 güncellemesinin bir parçası olarak da gelecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.