enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Sacha Boey, Avrupa’da ilk sıraya yerleşti!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’ın sağ beki Sacha Boey, ikili mücadelelerde de rakiplerine kurduğu üstünlükle …

Sacha Boey, Avrupa’da ilk sıraya yerleşti!
25.11.2022
63
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’ın sağ beki Sacha Boey, ikili mücadelelerde de rakiplerine kurduğu üstünlükle Avrupa’da ilk sıraya yerleşti.

SACHA BOEY FARK YARATTI

Avrupa’nın en değerli 10 ligi baz alındığında maç başına en fazla ikili mücadele kazanan bek oyuncuları arasında Sacha Boey fark yaratan isim oldu. Galatasaray’da taraftarların da beğenisini kazanan Boey, en fazla ikili mücadele kazanan futbolcu olarak kayıtlara geçti.

DİĞER İSİMLERE FARK ATTI

Boey, 11.24 oran yakaladı ve ilk sırayı aldı. İspanya’da Celta Vigo forması giyen Javier Galan Gil ikinci, Benfica’da oynayan Danimarkalı Alexander Bah 10.77 oran ile üçüncü sırada kendisine yer buldu.

DANTE VE PLAT TAKİPTE

Öte yandan Sturm Graz’da görev alan Malili Amadou Dante 10.42 oranla dördüncü, Hollanda ekibi Volendam’da top koşturan Brian Plat da 10.33 oran ile 5. sırada yer aldı.

KAYNAK: MİLLİYET
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.