enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Bu kareden saniyeler sonra futbol tarihinin en ikonik fotoğraflarından biri çekildi! Messi çıldıracak

Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası’nda Portekiz Milli Takımı ile güzel bir başlangıç yaptı. Gana karşısında …

Bu kareden saniyeler sonra futbol tarihinin en ikonik fotoğraflarından biri çekildi! Messi çıldıracak
25.11.2022
76
A+
A-

Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası’nda Portekiz Milli Takımı ile güzel bir başlangıç yaptı. Gana karşısında takımını öne geçiren Portekizli yıldızın sevincinde ortaya çıkan kare gündeme oturdu.

RONALDO PERDEYİ AÇTI

Karşılaşmanın 65’inci dakikasında perdeyi penaltıdan Ronaldo açtı. 73’te Andre Ayew skoru eşitledi. 78’de Joao Felix Portekiz’i 2-1 öne geçirdi. Leao 80’de skoru 3-1 yaptı. Gana pes etmedi, 89’da skoru 3-2’ye getirdi. Son dakikalarda iki takım da inanılmaz pozisyonlar yakaladı ancak maçı Portekiz kazandı.

DÜNYA KUPASI’NA DAMGA VURAN KARE

Cristiano Ronaldo’nun penaltıdan attığı gol sonrasındaki sevinci ise gündem oldu. Arkasında bulunan tribündeki Messi pankartının önünde fotoğraflanan Portekizli yıldızın o karesini sosyal medyada paylaşmayan kalmadı. Fotoğrafta Messi’nin Ronaldo’ya hayran hayran baktığı görülürken, futbolseverler bu görselin futbol tarihinin en ikonik görsellerinden biri olabileceğini söyledi.

İşte o fotoğraf:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.