enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7682
EURO
35,0901
ALTIN
2.459,44
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
31°C
İstanbul
31°C
Açık
Pazartesi Açık
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
29°C

Galatasaray 2 milli stoper için harekete geçti!

Nelsson ve Abdülkerim’den oluşan stoper hattında hem alternatif bulundurmak hem de yerli oyuncu kalitesini yükseltmek isteyen Galatasaray …

Galatasaray 2 milli stoper için harekete geçti!
24.11.2022
48
A+
A-

Nelsson ve Abdülkerim’den oluşan stoper hattında hem alternatif bulundurmak hem de yerli oyuncu kalitesini yükseltmek isteyen Galatasaray hedefini belirledi. Uzun süredir arayışta olan sarı kırmızılı ekip ara transfer için stoper bölgesinde aday sayısını ikiye düşürdü.

Kaan Ayhan transferinden yüksek maliyeti ve performansındaki düşüş sebebiyle vazgeçen Galatasaray, Samet Akaydın ile Cenk Özkaçar’a dikkat kesildi.

Cenk Özkaçar İspanya’da formayı unuttu!

G.Saray iki futbolcunun hem maliyetlerini hem de performanslarını mercek altına aldı. Bu isimlerden sezon başında Lyon’un Valencia’ya kiraladığı Cenk Özkaçar’ın İspanya’da forma giyemediği için gelmeye sıcak bakabileceği öğrenildi. Lyon’un 500 bin Euro bedel ile Valencia’ya kiraladığı 22 yaşındaki milli futbolcu La Liga ekibinde sadece 3 maçta forma giyebildi.

Adana Demirspor’la görüşülüp bilgi alınacak!

Adana Demirspor forması giyen Samet Akaydın da performansı ile Galatasaray’ın beğendiği ve gündemine aldığı stoperler arasına girdi. Sarı kırmızılılar bu sezon ligde 13 maçta oynayıp 1 gol atan 28 yaşındaki oyuncunun Transfer şartları adına da yakın zamanda Adana Demirspor kulübü ile görüşüp bilgi alacak. Sarı kırmızılı yönetim maliyetleri de değerlendirip ona göre hareket edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.