enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1640
EURO
38,1700
ALTIN
2.909,07
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Çok Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
22°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Pelin Karahan yeni rolü ile dikkatleri üzerine çekti! Bütün oynadığı dizileri unutturacak

Kavak Yelleri ile hafızalara kazınan ve dizi sektöründe aranan isimler arasına giren Pelin Karahan, yeni bir dizi projesine imza attı. Sevenleri …

Pelin Karahan yeni rolü ile dikkatleri üzerine çekti! Bütün oynadığı dizileri unutturacak
22.11.2022
54
A+
A-

Kavak Yelleri ile hafızalara kazınan ve dizi sektöründe aranan isimler arasına giren Pelin Karahan, yeni bir dizi projesine imza attı. Sevenleri tarafından merakla beklenen ve tüm dizideki rollerini unutturacak yeni dizisi merakla bekleniyor.

Muhteşem Yüzyıl, Yeter, Kavak Yelleri ve son olarak Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde oynayan Pelin Karahan, uzun zamandır televizyon ekranlarında yer almıyor. İki erkek çocuk annesi olan Karahan magazin gündeminde eşinin geçirdiği kaza sonucu haberiyle gündeme gelmişti. Şimdilerde ise yeni projesi ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

pelin karalı yeni projesi ile gündeme geldi

YENİ DİZİSİ OLAY OLACAK

Oyunculuğu ve yaşam hayatıyla sıkı takip edilen Pelin Karahan, TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; “Şebeke” adlı dizide Furkan Palalı ile başrolü paylaşacak. TRT Dijital için çekilecek dizi polisiye macera türünde sevenleri ile buluşacak.

furkan palalı ve pelin karalı aynı dizide rol alacak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mert Ramazan Demir hayranlarını kırmadı! Trafiğin ortasında…

 
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.