enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1870
EURO
38,1586
ALTIN
2.890,19
BIST
9.657,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
23°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Dünya Kupası’nda yürekler ağza geldi! Takım arkadaşıyla çarpışan kalecinin son hali içler acısı

Katar’ın ev sahipliğini yaptığı 2022 FIFA Dünya Kupası’nın B Grubu’nda yer alan İngiltere ve İran, Uluslararası Halife Stadı’nda karşılaştı …

Dünya Kupası’nda yürekler ağza geldi! Takım arkadaşıyla çarpışan kalecinin son hali içler acısı
21.11.2022
65
A+
A-

Katar’ın ev sahipliğini yaptığı 2022 FIFA Dünya Kupası’nın B Grubu’nda yer alan İngiltere ve İran, Uluslararası Halife Stadı’nda karşılaştı. Korku dolu anların yaşandığı mücadeleyi İngiltere 6-2’lik rahat bir skorla kazandı.

TAKIM ARKADAŞIYLA ÇARPIŞTI
İran kalecisi Alireza Beiranvand, Majid Hosseini ile çarpışmasının ardından yaklaşık 10 dakika tedavi gördü ancak oyuna devam edemedi. 19. dakikada Beiranvand, sedyeyle sahadan çıkarıldı ve yerine Seyed Hosseini oyuna dahil oldu.

İngiltere- İran maçının henüz 7. dakikasında, İran kalecisi Alireza Beiranvand ile takım arkadaşı ve Kayserisporlu savunma oyuncusu Majid Hosseini sert bir şekilde çarpıştı.

DEVAM ETMEK İSTEDİ FAKAT BAŞARAMADI
Uzun bir süre yerde kalan ve burnu kanayan 30 yaşındaki kaleciye ilk müdahale yapıldı.

Daha sonra maça devam eden ve kendini deneyen Beiranvand, 19. dakikada kendini yere bıraktı ve değişiklik istedi.İran’ın Perspolis takımında forma giyen kalecinin yerine Seyed Hosseini oyuna dahil oldu.

İşte tecrübeli kalecinin son hali:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.